Αμετανόητοι στο ΠΑΣΟΚ [pics]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτρουμάνη η γενική νομαρχιακή συνέλευση Αιτωλοακαρνανίας, όπου συζητήθηκαν μεταξύ αλλων η διαδικασία εκλογής νομαρχιακής επιτροπής και δημοτικών οργανώσεων αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις.

Ο Γ. Κουτρουμάνης στην ομιλία του εμφανίστηκε αμετανόητος για την επιλογή της κυβέρνησης ΓΑΠ να προσφύγει η χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Μάλιστα σημειώσε ότι οι εξελίξεις γενικότερα στην ευρωζώνη “δικαιώνουν αυτή τη στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ”… κάνοντας τη σύγκριση με χώρες όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ιρλανδία αλλά και η Ισλανδία… Ξέχασε όμως ο κ. Κουτρουμάνης ότι στην Ισλανδία έκαναν δημοψήφισμα και επέλεξαν να μην πληρώσει ο λαός τις ζημιές των τραπεζών! Ολοκληρώνοντας τέλος ο κ. Κουτρουμάνης αυτό το συλλογισμό ανέφερε βάζοντας, για άλλη μια φορά εκβιαστικά διλλήμματα, ότι “είναι άλλο πράγμα να κόβεται ο μισθός και η σύνταξη και άλλο να μην υπάρχουν”…

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι στη συνέλευση παραβρέθηκαν και πολλά αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απ. Κοιμήσης, οι αντιπεριφερειάρχες Αντωνόπουλος και Υφαντής, ο Γ. Λύτρας, αντιδήμαρχοι και πολιτευτές. Είναι πραφανές ότι πλησιάζοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν πιο έντονα στα κομματικά δρώμενα.