Ζητούνται οι τελευταίοι των μοϊκανών

Σε διαδικασία εκλογής τοπικών οργάνων μπαίνει το σάπιο ΠΑΣΟΚ -κατά τα λεγόμενα του Βενιζέλου- την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013. Παρ’ όλο που στη χθεσινή γενική συνέλευση της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο οι απόντες ήταν περισσότεροι από τους παρόντες, η οργάνωση του κόμματος απευθύνει κάλεσμα στους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει :
“Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της νομαρχιακής επιτροπής υποβάλλονται από τους ίδιους τους υποψηφίους μέχρι την Tετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ. στα γραφεία της ν.ε. πασοκ στο Αγρίνιο και οι υποψηφιότητες για τις συντονιστικός επιτροπές μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ.Οι χώροι διεξαγωγής των εκλογών είναι οι έδρες των καλλικρατικών δήμων. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2641020636 & email : neaitol@pasok.gr”

Μάλιστα η ανακοίνωση ήταν γραμμένη με κεφαλαία γράμματα, προφανώς γιατί στο ΠΑΣΟΚ με τα κεφαλαία θέλουν να πιστεύουν ότι είναι εδώ…. ενωμένοι και δυνατοί όμως δεν το λες… Και έτσι απευθύνουν απεγνωσμένα κάλεσμα συμμετοχής στους τελευταίους των πασόκων. Είναι βέβαιο πως όλο και κάποιοι θα βρεθούν να καταθέσουν υποψηφιότητα, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να τους ψηφίσουν… Ιδίως εδώ στο Αγρίνιο που όπως είπε και ο Ευθυμίου, το Αγρίνιο είναι κοιτίδα του ΠΑΣΟΚ… αφού είναι πολύ οι βολεμένοι θα πρόσθετα εγώ!