Φρενίτιδα στο Αγρίνιο

Ο πυρετός… έχει χτυπήσει κόκκινο στο Αγρίνιο, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό Βόλου καθώς η «τρέλα» για ένα εισιτήριο είναι πρωτοφανής!

Οι δύο ομάδες μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ της Football League μοιράζονται την πρώτη θέση (από 5 βαθμούς) και γίνεται σε όλους κατανοητό ότι την Κυριακή το μεταξύ τους ματς στην έδρα του Παναιτωλικού μοιάζει με… τελικός ανόδου καθώς αν υπάρξει νικητής, θα έχει και το σημαντικό πρωτάθλημα για το «χρυσό» εισιτήριο που οδηγεί στην Σούπερ Λίγκα!

Οι φίλοι του Αγρινιώτικου συλλόγου ζουν κι αναπνέουν για το ματς αυτό και τα εισιτήρια που κυκλοφορούν το πρωί του Σαββάτου αναμένεται σε λίγες ώρες να γίνουν ανάρπαστα! Το sold out θεωρείται δεδομένο και αυτό σαφώς και προκαλεί ικανοποίηση στους ανθρώπους της ΠΑΕ, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες!

Παράλληλα όμως με κάθε τρόπο κάνουν έκκληση στον κόσμο να είναι ψύχραιμος και να στηρίξει την ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Στο Αγρίνιο φοβούνται τυχόν… προκλήσεις από την αντίπαλη ομάδα και γι’ αυτό εφιστούν την προσοχή σε όσους βρεθούν στο γήπεδο καθώς το μόνο που δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή είναι μια τιμωρία μιας και ακολουθεί και τρίτο σερί εντός έδρας ματς με την Νίκη Βόλου!

πηγή : gazzetta.gr