Συνεχίζεται η Eβδομάδα Εθελοντή Αιμοδότη στο Αγρίνιο

εβδομάδα αιμοδότη (1)Συνεχίζονται με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτων για την εβδομάδα αιμοδότη. Χθες Τρίτη 11 Ιουνίου στην πλατεία Δημοκρατίας τα τμήματα του Συλλόγου φίλων της παράδοσης ‘’Οι Ρίζες’’ και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου έδωσαν παράσταση παραδοσιακών χορών ενώ τη Δευτέρα 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μηχανοκίνητη πορεία και διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στο διευρυμένο δήμο του Αγρινίου σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου & Έντεχνο-ροκ LIVE με το μουσικό συγκρότημα “Banda – Lows’’ στην Πλατεία Δημάδη.

Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Πέμπτη 13 Ιουνίου
Ποδηλατοδρομία << Η ζωή σε μια βόλτα >>.
21:00: Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας (κεντρική) και έναρξη πορείας.
Παρασκευή 14 Ιουνίου ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ
08:00-14:30: Κεντρική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ
19:00 – 21:00: Eθελοντές Αιμοδότες ‘’ON AIR’’
Εκπομπή από το ραδιοφωνικό σταθμό View FM και απ’ ευθείας αναμετάδοση από την πλατεία Δημοκρατίας (κεντρική)
20:00: Eπίδειξη Freestyle Football
22:00: Πάρτυ Εθελοντών Αιμοδοτών στο ‘’Central cafe –bar’’.

Παράλληλα στους χώρους των εκδηλώσεων, θα υπάρχει »κοινωνικό καλάθι» στο οποίο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας καθώς και φάρμακα. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει το »κοινωνικό παντοπωλείο» και το ‘’κοινωνικό φαρμακείο’’ του Δήμου Αγρινίου στην προσπάθειά του, να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Είμαστε βέβαιοι, ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα αποτελέσετε παράδειγμα ανθρωπιάς για όλους τους συνανθρώπους μας.