Κουτσοσπύρος: «Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου Χρήστος Κουτσοσπύρος μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα.Ο παίκτης σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM χαρακτήρισε δίκαιη την άνοδο και δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη ότι η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τα συναισθήματά του μετά την άνοδο: «Ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά στον Παναιτωλικό και είμαι διπλά χαρούμενος γιατί οι κόποι μιας χρονιάς δύσκολης ύστερα από έναν Γολγοθά κατέληξαν στην άνοδο της ομάδας. Τελικά καταφέραμε να οδηγήσουμε τον Παναιτωλικό στην Σουπερλίγκα και από χθες πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που έπαιξε ο Παναιτωλικός: «Ο προπονητής μας μας είπε να μην κλειστούμε στα καρέ μας επειδή μας έκανε και η ισοπαλία. Να παίξουμε ποδόσφαιρο, αυτό που ξέρουμε δηλαδή. Ακόμα και η αλλαγή η δική μου έδειξε πως πήγαμε στον Βόλο να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε στην κόντρα με τον Καμαρά και μέχρι ενός σημείου το καταφέραμε. Μόλις πέρασα στον αγωνιστικό χώρο έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και μετά ήρθε το γκολ πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη».

Για το αν δίκαια ανέβηκαν όσες ομάδες ανέβηκαν στην Σουπερλίγκα: «Εγώ θα το πω και ας φαίνεται λίγο περίεργο. Θεωρώ πως ο Παναιτωλικός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο από όσες ομάδες πήραν την άνοδο. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι είχαμε ένα σερί 23-24 ματς χωρίς ήττα».

Για το αν είναι το πιο όμορφο γκολ της καριέρας του: «Είναι μακράν το καλύτερο και πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου μακράν».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναιτωλικός θα μείνει του χρόνου στην Σουπερλίγκα: «Πιστεύω γενικά πως από τα λάθη μας γινόμαστε σοφότεροι. Ο Παναιτωλικός έχει όλα τα φόντα να μείνει στην Σουπερλίγκα για την επόμενα δεκαετία. Και τον κόσμο έχει, και το προπονητικό κέντρο, και τον πρόεδρο. Το έχει πολύ ανάγκη ο κόσμος του Αγρινίου να βλέπει ποδόσφαιρο».

Για το τι σχεδιάζει για την επόμενη ημέρα: «Η επόμενη ημέρα για μένα έχει ξεκούραση. Σίγουρα γίνεται ο σχεδιασμός από τον προπονητή και τον πρόεδρο και εννοείται πως θέλω να μείνω στην ομάδα. Αν μου πουν κάτι τέτοιο θα είμαι πολύ χαρούμενος. Άλλωστε όπως έχω πει σε ένα πολύ κοντινό μου άνθρωπο, το 50% των ονείρων μου εκπληρώθηκε χθες που ανεβήκαμε στην Σουπερλίγκα και το άλλο 50% θα εκπληρωθεί αν παίξω με τον Παναιτωλικό στην μεγάλη κατηγορία».

Για τον Μπακάκη: «Ο Μπακάκης είναι ταπεινός και δουλεύει πολύ στην προπόνηση. Πιστεύω πως έτσι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και του το εύχομαι ολόψυχα. Πλέον οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν μια διαφορετική νοοτροπία γιατί γνωρίζουν πως τους βλέπουν από το εξωτερικό και έτσι δουλεύουν περισσότερο».

πηγή : novasports.gr