Προβληματισμός στους αστυνομικούς για τα κένα που δημιουργεί η επιχείρηση κατά των δραπετών

Το κυνηγητό των δραπετών των φυλακών Τρικάλων με τους αστυνομικούς στα ορεινά της Δωρίδας και της Ναυπακτίας έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ετοιμότητα της αστυνομίας καθώς μεγάλες δυνάμεις από όμορους και όχι μόνο νομούς έχουν μετεφερθεί εκεί για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Δυνάμεις της αστυνομίας από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαία, την Ηλεία, την Φθιώτιδα, την Αττική και αλλού βρίσκονται στην περιοχή, με αποτέλεσμα σύμφωνα με όσα μας μεταφέρουν οι ενώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων, πίσω στις αστυνομικές διευθύνσεις να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό και είναι πλέον αδύνατο να βγούν οι απαραίτητες υπηρεσίες… Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΟΠΚΕ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται περίπου 15 μέρες τώρα στα βουνά της Δωρίδας και της Ναυπακτίας…

Για το λόγο αυτό λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στην Άμφισσα διευρημένο Διοικητικό Συμβούλιο των αστυνομικών ενώσεων που συμμετέχουν στην επιχείρηση. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις των αστυνομικών εκφράζουν την ανησυχία τους για την όλη επιχείρηση σύλληψης των αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων και παράλληλα ζητούν να υπάρχει συνδρομή και άλλες αστυνομικές διευθύνσεις ώστε να δημιουργούνται τόσα μεγάλα κενά στις αστυνομικές υπηρεσίες των όμορων νομών.

Πιθανόν έχουν περάσει αποκλειστικά στη Ναυπακτία οι δολοφόνοι – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Την πληροφορία οι δολοφόνοι – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων να έχουν περάσει αποκλειστικά στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Χώρας Ναυπακ&t au;ίας, εξετάζουν πλέον, σύμφωνα με πηγές του PatrasTimes, οι αστυνομικές Αρχές με τον… κλοιό να στενεύει επικίνδυνα για τους πέντε κακοποιούς. Η κινητικότητα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της νύκτας όσο και της ημέρας, με τα μπλόκα και τους ελέγχους από τους αστυνομικούς να είναι διαρκείς και την ΕΛ.ΑΣ. να παραμένει σε επιφυλακή, ενώ πληροφορίες του PatrasTimes αναφέρουν πως μπορεί να μεταφερθεί και το επιχειρησιακό κέντρο που έχει στηθεί στην περιοχή.