Σε δυο μήνες περίπου θα είναι έτοιμη η νέα στέγη στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου

Μετά από ένα χειμώνα “τρικυμία” στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου με την οροφή να στάζει νερά ήρθε η ώρα της δεύτερης ανακατασκευής της στέγης…

κλειστό ΔΑΚ ΑγρινίουΚαι μιλάμε για δεύτερη ανακατασκευή της στέγης του κλειστού του ΔΑΚ, αφού η πρώτη είχε γίνει από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όμως ο δήμος Αγρινίου παρά το γεγονός ότι διαπίστωσε τις κακοτεχνίες παρέλαβε κανονικά το έργο το 2009. Στην συνέχεια για τρία χρόνια αδιαφόρησε και τώρα έρχεται να τρέξει τις διαδικασίες για να προλάβει να παραδώσει το έργο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μόλις την Δευτέρα 1 Ιουλίου υπογράφτηκε η σύμβαση ανάμεσα στον ανάδοχο και τον δήμο Αγρινίου για εργασίες που έχουν προϋπολογισμό 150 χιλιάδες ευρώ και προθεσμία ολοκλήρωσης 8 μήνες! Ωστόσο ο ανάδοχος που ανέλαβε το έργο με έκπτωση 53% θα χρειαστεί μόνο 70 χιλιάδες ευρώ για τις εργασίες και μόλις (!) δυο μήνες περίπου σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής για την ολοκλήρωση των εργασιών. Έτσι σύμφωνα με όσα τουλάχιστον διαμηνύονται από το δήμο δεν τίθεται θέμα να χαΘεί η αγωνιστική περίοδος για τις ομάδες που χρησιμοποιούν το κλειστό.