Το “ΟΧΙ” του Δήμου στον Τσιμιτσέλη

Έξαλλος εμφανίστηκε ο αστέρας Γ. Τσιμιτσέλης με τον Δήμο Αγρινίου μόλις πληροφορήθηκε για την άρνηση του Δήμου να φέρει την παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα”.

Αλλά εκεί που είχαμε συνηθίσει τον Δήμο να φέρνει παραστάσεις που είναι επιπέδου – δαπέδου με τηλεοπτικούς ηθοποιούς μόνο και μόνο για να προσελκύσει το κοινό, αρνείται την παράσταση του Τσιμιτσέλη.

Προσωπικά με ενόχλησε η άρνηση αυτή , όχι λόγω της παράστασης (δεν θα πήγαινα να την δω άλλωστε), αλλά λόγω του πουριτανισμού που κρύβει από πίσω. Θα θιγόταν το τοπικό λόμπι εξουσίας εδώ (όλοι ξέρουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις απαγορεύσεις ταινιών και παραστάσεων) και ο Δήμαρχος σκεπτόμενος και τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έπραξε αναλόγως.

Επειδή διάβασα στα social media ότι πολλοι είναι έξαλλοι με την απόφαση αυτή ένα έχω να πω :  “Παιδιά μην σκάτε, αν θέλετε θέατρο δόξα τω θεώ έχουμε και το αρχαίο θέατρο Οινιαδών. Αν από την άλλη θέλετε Τσιμιτσέλη δυστυχώς θα πρέπει να βολευτείτε με τα σηριαλ στην TV ή να τραβηχτείτε μέχρι τα Ιωάννινα…”

Γ.Κ.