Πρώτη για Παναιτωλικό ενόσω συμπληρώνεται το πάζλ [HDvideo + pics]

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Superleague. To παρόν στην πρώτη ανεπίσημη προπόνηση έδωσαν όσοι προδοσφαιρστές δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχή στην περσυνή σεζόν. Ακόμη στο Εmileon βρέθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Καλογέρης, Καλί, αλλά και ο Μαύρο Πόι που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό. Επίσης στην προπόνηση συμμετείχε και ο Κουτσοσπύρος που αναμένεται αύριο, όπως και ο Τακίδης, να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση στην webtv του myagrinio.gr

Το νέο μεταγραφρικό απόκτημα του Παναιτωλικού, Μάουρο Πόι, δήλωσε χαρούμενος στη συνδρομητική τηλεόραση που ήρθε στο Αγρίνιο
Το νέο μεταγραφρικό απόκτημα του Παναιτωλικού, Μάουρο Πόι, δήλωσε χαρούμενος στη συνδρομητική τηλεόραση που ήρθε στο Αγρίνιο

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στην σημερινή προπόνηση ήταν οι : Κουτσοσπύρος, Μεταξούλης, Πασάς, Μουμίν, Μπόγιοβιτς, Μύγας, Σμίλτος, Καλί, Καλογέρης, Πόι, Τηλεμάχου, Γκόλιας, Παπουτσογιανόπουλος, Μύγας, Δάρλας, Ισαάκ, Ζαρκάδας. Ο Δ. Κουτρουμάνος ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα.

Δοκιμές και μεταγραφές
Ο Παναιτωλικός καλείται εντός των επόμενων ημερών να συμπληρώση το πάζλ του ρόστερ, αφού σε μια εβδομάδα από σήμερα θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ωστόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ πιστεύουν πως εντός των ημερών ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά. Έτσι ο Παναιτωλικός θα δοκιμάσει τις επόμενες μέρες τον αγρινιώτη Βασίλη Βαλλιάνο, με θητεία σε μικρές ομάδες στη Γερμανία, τον Πάβλε Πόπαρα (είχε περάσει από τον Παναιτωλικό το 2007) και τον Μπράνκοβιτς. Αν πείσουν τον Μ. Χάβο ίσως αποκτηθούν. Αναφορικά με τις μεταγραφές στο Αγρίνιο θα βρεθεί αύριο ο Φερνάντο Γοδόι, που αγωνίστηκε φέτος με την Ιντεπεντιέντε, ο 33χρονος επιθετικός Ηλίας Ιωάννου που πέρυσι αγωνιζόταν στην Βέροια. Οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτηθούν από τον Παναιτωλικό, καθώς η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους. Ήδη πάντως σήμερα στο Εmileon βρέθηκε για συζητήσεις με την ΠΑΕ και ο Στέργος Μαρίνος, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, και δεν αποκλείεται αν όλα πάνε καλά, αύριο να ανακοινωθεί επισήμως.

Τέλος για τις ανανεώσει των Καμαρά και Τζούνιορ δεν υπάρχει ακόμη κάποια εξέλιξη, ωστόσο στον Παναιτωλικό πιστεύουν είναι ότι αμφότεροι θα συμφωνήσουν με την ομάδα του Αγρινίου αφού κρατούν τη διαβεβαίωσή τους πως αν συνεχίσουν στην Ελλάδα, αυτό θα γίνει για τον Παναιτωλικό.