Ενοχλήθηκε ο Σίμος

«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα» και «κατοχική κυβέρνηση που συνεχίζει το ρόλο των χαφιέδων», αυτές είναι οι φράσεις που ειπώθηκαν στο Κοινοβούλιο από τον  Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και την Σοφία Σακοράφα του ΣΥΡΙΖΑ και ενόχλησαν τον Σίμο.

Σύμφωνα πάντα με τον Σίμο Κεδίκογλου (αυτός που έκλεισε την ΕΡΤ και διόριζε μέχρι πριν δυο μήνες ειδικούς συμβούλους των 3000 ευρώ το μήνα)  αν ο Τσίπρας δεν αποπέμψει τους εν λόγω βουλευτές, τότε είναι προφανές ότι λειτουργούν κατ΄ εντολήν του” (!)

Θίχτηκε ο Σίμος, τον πείραξε που άκουσε αυτά τα λόγια εντός κοινοβουλίου. Το ότι τα λέει η μισή – και βάλε Ελλάδα – αυτά δεν τον νοιάζει. Ούτως ή άλλως ποιος ασχολείται με τον λαουτζίκο; Λαικιστές είναι όλοι τους.

Φαντάζομαι η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή στην Ραχήλ Μακρή σε μια λογομαχία που χρησιμοποίησε την εξής λεπτεπίλεπτη φράση: «Θα μας κλ… τα αρχ… Κάτσε κάτω! Μιλάς τώρα κι εσύ, που διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο;” δεν ενοχλεί τον Σίμο φαντάζομαι…Αυτό είναι μαγκιά κ. Κεδίκογλου έτσι; Ακροδεξιά μαγκιά μάλιστα…


Γ.Κ.