Kαλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Αντίρριο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιρρίου “Το Καστέλι”, σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει στον χώρο της Δυτικής Παραλίας Αντιρρίου (πλάζ):

Αφίσα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων1) Το Σάββατο 10Αυγούστου και ώρα: 9:00 μ.μ., στη μουσικοχορευτκή εκδήλωση με τίτλο “Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά”. Ο Σύλλογος μας θα συνεργαστεί με τοπικά συγκροτήματα και την νεολαία μας, δίνοντας το βήμα για την προβολή τους για την διασκέδαση όλων μας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πόπ,ρόκ, έντεχνη και παραδοσιακή μουσική.
Σύνθημα μας; Πάρτε την κουρελού σας, την πετσέτα σας, την ψάθα σας, το καρεκλάκι σας και ελάτε να να απολαύσουμε μιά βραδιά κάτω από τα αστέρια δίπλα στο κύμα (όπως παλιά)!

2) Την Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα: 6:00μ.μ., στην παιδική εκδήλωση με τίτλο “Ήταν κάποτε μιά γειτονιά…γεμάτη χαρούμενα παιδιά!”. Σκοπός μας η αναβίωση της παλιάς γειτονιάς και των ελληνικών παραδοσιακών παιχνιδιών. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, κατασκευές, παιχνίδια και πολλές πολλές εκπλήξεις…για παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά!
Σύνθημα μας; Ελάτε να παίξουμε και να δείξουμε στα παιδιά μας πώς μεγαλώσαμε!

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας και πραγματοποιείται σεσυνεργασία με την Φυσιολατρική Ομάδα Αντιρρίου, την Χορευτική Ομάδα Αντιρρίου και την Εθελοντική Ομάδα Antirriotistas, καθώς και με την υποστήριξη των εταιριών Σβούρα-Χώρος δημιουργικών δράσεων και Μπουκέτο Μπαλόνια από την Ναύπακτο.

Βασικό στοιχείο των εκδηλώσεων είναι η δική σας συμμετοχή και το κέφι σας. Σας περιμένουμε όλους δημότες και επισκέπτες!!!

Ευπρόσδεκτη είναι κάθε ενίσχυση του Συλλόγου για την καλύτερη πραγματοποίηση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων μας. Για προσφορά εθελοντικής εργασίας και οικονομικής ενίσχυσης, από ιδιώτες και επιχειρήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο facebook: https://www.facebook.com/ekpolitistikosantirriou, του e-mail μας: ekpolitistikosantirriou@hotmail.gr και στα τηλέφωνα: 6978-404.081, 6984-018.020.