Χάβος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε» [HDvideo]

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος, δεν έμεινε ικανοποιημένος απο την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr τη συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά :
“Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι και απ’ τις δυο ομάδες γιατί πολλές φορές τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε καλή ανάπτυξη από την άμυνα προς τη μέση και την επίθεση και γι’ αυτό δε δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που συνήθως κάνουμε μέσα στο Αγρίνιο.Παρ’ όλα αυτά έγιναν δυο – τρεις φάσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ και τα πράγματα να είναι διαφορετικά, χωρίς να κινδυνέψουμε από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο πολύ ενέργεια. Όμως παρ’ όλο που αλλάξαμε κάποια πρόσωπα και το σχηματισμό παίζοντας στο τέλος 4-4-2, το γκολ δεν ήρθε”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Για τις απουσίες, είπε: “Όπως τα είχαμε υπολογίσει και όπως τα είχαμε συζητήσει με τη διοίκηση θεωρώ ότι είμαστε καλά.Απλώς μας πήγε πάρα πολύ πίσω ο τραυματισμός δύο σημαντικών παικτών, του Καλί και του Πόι. Ειδικότερα η απουσία του Πόι δημιουργεί πρόβλημα γιατί μία θέση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα”.

Πετράκης: «Θετικό αποτέλεσμα»
Θετικό χαρακτήρισε ο Γιάννης Πετράκης το τελικό 0-0 με τον Παναιτωλικό σήμερα. Ο τεχνικός του Εργοτέλη μετά τη λήξη του ματς σχολίασε: «Είναι θετικό αποτέλεσμα για μας. Είμαι ικανοποιημένος απο την προσπάθεια και τη νοοτροπία. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην επίθεση θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι περισσότερο. Είναι ένα καλό αποτέλεσμα και νομίζω δίκαιο».