Παναιτωλικός – Ολυμπιακός : η συνέντευξη τύπου [HDvideo]

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου

Χάβος: «Χρειάζεται υπομονή και δουλειά»
Ο Μάκης Χάβος πιστεύει πως ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αν πετύχαινε ένα γκολ.Ικανοποιημένος από τους παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του ματς, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα, αν έφτανε στην επίτευξη ενός τέρματος.«Από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι είχαμε καλή οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, αν είχαμε πετύχει κάποιο γκολ», ήταν τα λόγια του.

«Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να επενδύσουμε σε νέα παιδιά.Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το αποτέλεσμα, όχι όπως συνέβη μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που πρέπει να το δούμε», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε:»Δεν είχε γκολ το ματς, αλλά και οι δύο ομάδες το έψαξαν πολύ. Σταθήκαμε καλά αμυντικά, αλλά είχαμε και τις ευκαιρίες μας. Κρατήσαμε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, τους οποίους ευχαριστώ για τη συμπαράσταση».
Για τον Μπικέ, τόνισε: «Ο Μπικέι είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι ευχαριστημένος. Η παρουσία του στην άμυνα δίνει άλλη οντότητα».

Μίτσελ : «Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε ένα λαμπρό παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα»
Στη δυσκολία του να κατακτήσεις τη νίκη σε τόσο «κλειστά» παιχνίδια όπως αυτό με τον Παναιτωλικό, αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται στάθηκε ο Μίτσελ.«Εμείς, από την πλευρά μας, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε όπως συνηθίζουμε. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να αξιοποιείς τις ευκαιρίες που έχεις για να μπορέσεις να πάρεις τη νίκη».Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα που έπαιξε καλή άμυνα σήμερα», κατέληξε:«Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που στηρίζει το παιχνίδι της στις αντεπιθέσεις γιατί έχει πολύ γρήγορους παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζουμε πάντα σε ένα πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών και το ότι δεν πετύχαμε γκολ δεν είναι καλό για την ομάδα μας αλλά να τονίσουμε πως σήμερα δεν ήταν εύκολο να κάνουμε ένα λαμπρό παιχνίδι απέναντι σε αυτή την ομάδα».