Λάθος εκτίμηση

Στα γραφεία της Χ.Α στο Αγρίνιο μετά το ντου της αστυνομίας βρέθηκαν 17 κυνηγετικά φυσίγγια, 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στειλιάρια, καθώς και ένα τσεκούρι.

Άκουσα βουλευτή να χαρακτηρίζει τα ευρήματα οπλοστάσιο και να προτείνει να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή παράνομη. Νομίζω ότι (αφού δεν έγινε όταν έπρεπε) το να τεθεί τώρα εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, θα την ηρωοποιήσει στα μάτια αυτών που την ψήφισαν και θα οδηγήσει σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Τέτοιες προτάσεις δείχνουν ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό τι ακρβώς είναι οι 440χιλιάδες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Αν κάποιος νομίζει ότι όλοι αυτοί είναι νεοναζί και εν δυνάμει φονιάδες θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τη χώρα πάραυτα. Ένα 10% είναι νεοναζί, όλοι οι άλλοι δεν είναι νεοναζί. Αυτούς πρέπει η δημοκρατία να τους ξανακερδίσει. Αυτοί οι άνθρωποι όταν τώρα ακούνε για “συνταγματικό τόξο απέναντι στη Χρυσή Αυγή”, ξέρετε τι απαντάνε; “Ποιοι μιλάνε για συναταγματικό τόξο, αυτοί που καταργούν (ΝΔ- ΠΑΣΟΚ) το σύνταγμα ή ανέχονται (ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ – ΚΚΕ – ΑΝΕΛ) την de facto κατάργηση του συντάγματος;” αυτό απαντάνε και σε παραπέμπουν όχι σε όσα λέει ο Μιχαλολιάκος, αλλά όσα έχουν πει ο Χρυσόγονος (συνταγματολόγος του ΣΥΡΙΖΑ) και ο Κασσιμάτης, πως δηλαδή οι περισσότεροι μνημονιακοί νόμοι συνιστούν συνταγματική εκτροπή. Η απάντηση των κομμάτων στη Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να είναι το να τη βγάλουν εκτός νόμου, αλλά η αναβάθμιση των θεσμών και η καλυτέρευση της οικονομίας στην πράξη και όχι τα success story του Σαμαρά. Μόνο έτσι ο κόσμος θα απορρίψει τους τραμπούκους και φονιάδες της Χρυσής Αυγής και θα μείνουν μόνο οι πραγματικοί νεοναζί που δεν μπορεί να είναι πάνω 1,5%.

ΥΓ: και ένα αστείο, για να χαλαρώσουμε απο τη βαριά ατμόσφαιρα… Κυνηγετικά φυσίγγια βρέθηκαν στα γραφεία της Χ.Α, με άδεια αναψυκτηρίου και χονδρεμπορικής αποθήκης λειτουργεί ο χώρος. Μηπώς τελικά δεν είναι εκεί γραφεία της Χ.Α, αλλά στέκι κυνηγών;;;