Μεγάλα ζόρια για την παράταξη του Γ. Μπουλέ

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του δήμου Ναυπακτίας, αλλά και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, αρχίζουν και διαχωρίζουν τη θέση τους, έστω και άτυπα προς το παρόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι εκλογές του Μαΐου, θα βρουν το δήμαρχο Γ. Μπουλέ να αναζητά αρκετά άτομα να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Υπάρχει ήδη μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι από τους πρώην στενούς του συνεργάτες έχουν απομείνει ελάχιστοι πιστοί στην παράταξη και στην πολιτική που εφαρμόζει ο Γ. Μπουλές. Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα με την μεγαλύτερη Τοπική Κοινότητα του δήμου Ναυπακτίας, που είναι ο Γαλατάς, που έχουν πάρει τη μορφή προσωπικής κόντρας μεταξύ προέδρου Λ. Μπαλωμένου και δημάρχου. Συν τοις άλλοις και οι Γαλατιανοί εκφράζουν παράπονα για την αντιμετώπιση που έχουν από το δήμο, αφού κάποιοι ψίθυροι λένε ότι η δημοτική αρχή δεν δίνει τη δέουσα σημασία έχοντας στο σκεπτικό της ότι ο Γαλατάς θα αποσχιστεί και θα συνενωθεί με το Μεσολόγγι, πράγμα που ακόμα δεν είναι καθόλου βέβαιο.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα και όσο ο προεκλογικός πυρετός φουντώνει, κυκλοφορεί στη Ναύπακτο η πληροφορία ότι ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του δημάρχου και αντιδήμαρχος Χ. Σαλαμούρας, έχει δείξει ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση του δήμου Ναυπακτίας.

Πάντως ανεπίσημα αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την τακτική που εφαρμόζει ο δήμαρχος, πράγμα που θα αποτελέσει και την αφορμή να μην τον στηρίξουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές…

πηγή : aixmi-news.gr ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ