Κωστούλας: «Μην χάσουμε το τρένο της παραμονής»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πορεία του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.Το αφεντικό του Παναιτωλικού μίλησε για την ομάδα του, τους φιλάθλους της και την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:
Για τις νίκες που έρχονται μόνο εντός έδρας: “Ελπίζουμε να έρθουν και αυτά τα αποτελέσματα, το επιζητούμε και ελπίζουμε να γίνει και αυτό“.

Για την πρώτη θητεία στον Παναιτωλικό: “Κάτι μένει πάντα όσο περνάει ο καιρός, κάτι μαθαίνει κανείς δεν μπορώ να πω ότι είναι κάτι το απτό. Σε γενικές γραμμές είμαστε πιο προσεκτικοί, κάνουμε καλύτερες επιλογές σε παίκτες και δυναμικό, δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η εμπειρία δεν είναι κάτι χειροπιαστό“.

Για την επιλογή του ίδιου προπονητή: ”Το ίδιο είχαμε κάνει και την προηγούμενη φορά. Είχαμε κάνει πολλές μεταγραφές και δεν πρόλαβε να δέσει η ομάδα όπως έπρεπε. Έχουμε κατεβάσει το μπάτζετ σε σχέση με δυο χρόνια και άλλες ομάδες που έχουν μικρότερο μπάτζετ από εμάς η πορεία τους είναι καλή και τα καταφέρνουν πολύ καλά. Ξέρω και για τον Εργοτέλη ότι είναι πολύ προσεκτικοί“.

Σχολιάζοντας τις πολλές μεταγραφές του Απόλλωνα: ”Στο τέλος θα δούμε, δεν ξέρεις πότε πως θα σου βγουν τα πράγματα. Μπορεί να φτάσουμε στον Ιανουάριο και να πούμε και άλλες μεταγραφές και ο Βελλής να βγει δικαιωμένος“.

Για τον Χάβο: ”Θεωρώ ότι είναι ένας καλός προπονητής και θα του δώσω την κάθε ευκαιρία ακόμα και στα αρνητικά αποτελέσματα“.

Για την σχέση τους με τους οπαδούς: ”Είναι καλές στο βαθμό που μπορούν. Δεν είμαστε σε κόντρα και το καλές έχει πολλές διαβαθμίσεις. Είμαστε σε μια επαφή παρακολουθούμε τι γίνεται. Είχαν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα που τα ξεπερνάνε με εσωτερικές διεργασίες. Είμαστε σε καλό δρόμο στηρίζουν την ομάδα“.

Για τους στόχους της ομάδας: “Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία αν αντί στην 14η θέση είμαστε στην 12η θα μας ευχαριστήσει ιδιαίτερα για πολλούς λόγους. Δεν ξεχνάμε ότι πρέπει να μην χάσουμε το τρένο και αυτή την φορά“.

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του επενδυτή: ”Επενδυτής πάντως δεν είμαι, δεν υπάρχει κάποιος που να είναι επενδυτής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Μαρινάκης μπορεί να βάζει το χέρι στη τσέπη. Υπάρχουν έξοδα που δεν φαίνονται δεν είναι μόνο τα έσοδα αν έχει θετικό πρόσημο στον προϋπολογισμό το μονό καλό θα είναι“.

Για το πόσα χρόνια είναι στον Παναιτωλικό: ”Είμαι στον Παναιτωλικού 8 χρόνια και έχω ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια“.

Για τον Σαββίδη: “Θεωρώ ότι ο κ. Σαββίδης είναι καλό που ήρθε στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα δεν ήταν σωστό να έχει τόσα προβλήματα. Είναι καλό για τον ΠΑΟΚ και για το ποδόσφαιρο γενικότερο το ελπίζω. Ακόμα δεν τον έχουμε δει ακόμα στα δρώμενα ανθρωποι που δίνουν λεφτά είναι θετικό“.

Για την επιθυμία του Σαββίδη να πληρώσει μετρητά το πρωτογενές χρέος: ”Όχι καθόλου πληρώνει όλος ο κόσμος τους τόκους να πληρώσουν όλοι. Πλήρωσα και εγώ. Αυτά τα χρήματα ανήκουν στην πολιτεία και σε αυτό είμαι κάθετος δεν θα το χάριζα σε κανέναν αν ήμουν πολιτεία“.

Για τις ΠΑΕ που χρησιμοποιούν οι ομάδες και “πτωχεύουν”: ”Δεν τον κάνουν οι ΠΑΕ σαν ΠΑΕ αλλά όλες οι επιχειρήσεις που έχουν πρόβλημα είναι νόμος για τις ανώνυμες εταιρίες. Θα μπορούσε να είναι μια άλλη εταιρία και να πάει σε πτώχευση που στηρίζεται νομοθετικά. Αυτό είναι δεκτό μέσο σε όλο τον δυτικό κόσμο είναι δύσκολο κάποια κυβέρνηση να το αλλάξει αυτό“.

Για την διαιτησία: “Γενικότερα έχουμε καλές διαιτησίες τα γνωστά λάθη γίνονται αλλά δεν… μας έχουν βάλει μπροστά“.

Για την ηλικία των παικτών: “Εγώ κοιτάζω την απόδοση και όχι την ηλικία και ο Καμαρά είναι μεγάλος αλλά είναι το δόρυ μας. Όσο μας κάνουν την δουλειά μας είναι άνθρωποι συνεπής και αγωνίζονται για την ομάδα και 40 να πάνε“.