Μπελεβώνης : «Aγώνα με αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι»

Στην καταλληλότητα της στιγμής που ήρθε η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ για τον Παναιτωλικόσ την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στάθηκε ο Μάκης Μπελεβώνης.Ο διευθύνων σύμβουλος των Αγρινιωτών μίλησε στον NovaΣπορ FM και στην εκπομπή των Χρήσου Σούτου και Ηρακλή Αντύπα και αναφέρθηκε στο άγχος που είχαν οι παίκτες των δύο ομάδων, στους στόχους της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο, στις περιπτώσεις παικτών που άλλα περίμεναν και αλλά προσέφεραν και στην εμπειρία της διοίκησης να διαχειριστεί τις ανάλογες καταστάσεις που προκύπτουν.

Αναλυτικά: «Δε μας έπαιρνε για άλλη αποτυχία, είναι πολύ καθοριστικό σημείο η χρονική στιγμή που ήρθε η επιτυχία επί του ΠΑΣ».

Για το αν υπήρχε άγχος: «Υπήρχε άγχος και στις δυο ομάδες, φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, τα γκολ μπήκαν σε καθοριστικά σημεία για την εξέλιξη της αναμέτρησης και μας βοήθησαν στο να πάρουμε τη νίκη».

Για τους στόχους της φετινής περιόδου: «Βλέπουμε το κάθε ματς με ψυχραιμία, μας ενδιαφέρει να μείνει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και βλέπουμε, υπάρχουν ομάδες που ξεκινούν με διαφορετικούς στόχους κάθε χρόνο και καταλήγουν να βγουν ακόμα και Ευρώπη. Φέτος, οι ομάδες, πλην των τριών “μεγάλων”, “βράζουν στο ίδιο καζάνι”. Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε και περιμέναμε σε κάποια ματς, όμως αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνετη παραμονή και στην πορεία βλέπουμε».

Για τον Γκάλο: «Δε μας προξενεί εντύπωση η απόδοση του Γκάλο, τον ξέραμε τον παίκτη, γνωρίζαμε την αξία του, κάθε χρόνο ξέρουμε πως θα κινηθούμε για να ενισχύσουμε την ομάδα.Κάθε χρόνο κινούμαστε, βάσει της πορείας της προηγούμενης χρονιάς, έχοντας αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία».