Έκπληξη από τον ΑΟ Αγρινίου για τα παράπονα της Πεντέλης από τη διαιτησία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Αγρινίου απαντώντας στα παράπονα της Πεντέλης για τη διαιτησία, αναφορικά με το χθεσινό ματς. “Η ομάδα μας έχει μάθει να δίνει απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου” είναι το δεικτικό σχόλιο από την πλευρά του ΑΟ Αγρινίου.

Αναλυτικά :
Με έκπληξη διαβάσαμε λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕ Πεντέλης την ανακοίνωση του χθεσινού μας αντιπάλου στην οποία γίνεται λόγος για «απαράδεκτη διαιτησία των κ.κ. Κρεσταινίδη και Νάστου, τα σφυρίγματα των οποίων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα»
Το σωματείο μας πέρυσι ηττήθηκε αρκετές φορές στο πόντο, γεγονός που στέρησε από την ομάδας μας καλύτερη βαθμολογική θέση και την διεκδίκηση της ανόδου. Δεν μιλήσαμε ποτέ για διαμόρφωση αποτελέσματος και δεν αφήσαμε ποτέ αιχμές για κανένα σύλλογο. Η ομάδα μας έχει μάθει σεβόμενη τον εαυτό της, τους αντιπάλους και την διοργανώτρια αρχή να δίνει απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία καλή αγωνιστική χρονιά και κυρίως με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.