Πυρά Σταμάτη σε Καμμένο

Επίθεση εξαπέλυσε στον Πάνο Καμμένο ο πολιτικός σύμβουλος της Νέας ΜΕΡΑς και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πολιτικό πλαστογράφο», και πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λειτουργούν «ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. Σαμαράς».

“Το ανάχωμα στους απλούς ανθρώπους που πλήττονται από τα μέτρα του κ. Σαμαρά”, είπε ο Δ. Σταμάτης, ενώ υποστήριξε ότι αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όταν επιβεβαίωσε τους φόβους του “για την συμπόρευση και την συμφωνία του κ. Καμμένου με τον κ. Σαμαρά και το περιβάλλον του”.

Από την πλευρά του ο κ.Καμμένος μέσω συνεργατών του είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι “τα όσα υποστηρίζει ο κ.Σταμάτης δεν αντέχουν σε κριτική, και είναι ανάξια σχολιασμού”. Την ίδια ώρα, η αποχώρηση των 35 στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περισσότερα από την Α΄ Αθηνών, αντιμετωπίζεται θετικά από τη Νέα ΜΕΡΑ, στελέχη της οποίας ανέφεραν ότι προς το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι οι περισσότεροι θα προσχωρήσουν στο κόμμα.