Δεν χρειάζεται τόση δικαίωση

 πάρκοΗ ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου για το πάρκο καλό θα ήταν να μην είχε τόση δικαίωση… Το θέμα δεν είναι να δικαιώνεται το κάθε κόμμα. Το θέμα είναι να λύνονται τα προβλήματα!

Και το πρόβλημα είναι ότι έχουμε μια μελέτη που είναι οριστική, το έργο είναι δημοπρατημένο και ή θα προχωρήσει όπως είναι το έργο, αν βέβαια κρίθεί νόμιμο από το ΣτΕ, ή αν κριθεί παράνομο δεν θα προχωρήσει. Ο διάλογος με την κοινωνία που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είχε γίνει όταν το έργο ήταν υπό μελέτη… για να ενημερωθεί ο κόσμος και να συμπεριληφθούν προτάσεις της κοινωνίας. Δυστυχώς τότε καμία παράταξη του δημοτικού συμβουλίου δεν “σήκωσε” το θέμα. Ας έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτός το διάλογο αν πάρει τη δημοτική εξουσία, ή ας τον προκαλεί αν δεν την πάρει.

Τώρα που η μελέτη που είναι ενταγμένη στο ΕΣΠΑ και δεν είναι δυνατόν να αλλάξει το να επικαλούμαστε το διάλογο με την κοινωνία είναι ουτοπικό και πέρα από τις διαδικασίες. Μακάρι να μπορούσε να αλλάξει η μελέτη, αλλά αυτό πια δεν γίνεται… Η μελέτη ή αποδεικνύεται παράνομη και το έργο ακυρώνεται ή αποδεικνύεται νόμιμη και το έργο προχωρά.

Τα υπόλοιπα για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής καλά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό με τη δικαίωση ας το χαλαρώσει…