Καμαρά: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμη ένα παιχνίδι Ανρί Καμαρά μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του παιχνιδιού. Αφού ευχαρίστησε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει τόνισε ότι η αμυντική λειτουργιά του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετική σήμερα και γι αυτό πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να σκοράρω. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γιατί μου έδειξε εμπιστοσύνη και με έβαλε να αγωνιστώ στην κορυφή της επίθεσης. Επιπλέον είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί η ομάδα μου κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο».

Για το αν θεωρεί πως το «κλειδί» ήταν η άμυνα: «Παίξαμε πολύ σωστή άμυνα όλη η ομάδα. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής και για αυτό πήραμε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναιτωλικός ήταν τυχερός με βάση την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου: «Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες και για αυτό το λόγω στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε. Προσπαθήσαμε να παγώσουμε το ρυθμό για να πάρουμε το αποτέλεσμα».