Διαμαρτυρία για τη λειτουργία του ΙΚΑ στο Μεσολόγγι

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση, που κοινοποιείται στους Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ζητά να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από το γεγονός ότι επί πέντε μήνες η Διοικητική Επιτροπή στο Υποκατάστημα ΙΚΑ Μεσολογγίου δεν έχει συνεδριάσει με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κοινού, αφού δεν μπορούν να εκδικαστούν οι ενστάσεις τους πρωτόδικα στη Διοικητική Επιτροπή.

Αναλυτικά η επιστολή :
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου διαμαρτύρονται εντόνως και ζητούν άμεσα παρέμβασή σας για ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Μεσολογγίου. Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους πέντε μήνες στο Υποκατάστημα ΙΚΑ Μεσολογγίου δεν λειτουργεί η Διοικητική Επιτροπή (η τελευταία συνεδρίασή της έγινε στα τέλη Ιουνίου) με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του κοινού, αφού επί πέντε μήνες δεν μπορούν να εκδικαστούν οι ενστάσεις τους πρωτόδικα στη Διοικητική Επιτροπή.

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου ζητούν να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Αναμένουμε άμεσα παρέμβασή σας σε αυτό το καυτό θέμα που αφορά το Δήμο Μεσολογγίου και την ευρύτερη περιοχή του.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ