Η ΠΑΕ απάντησε στους Warriors

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός απάντησε τελικά στην ανακοίνωση των Warriors για τις προσκλήσεις στο Περιστέρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση των WARRIORS την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, η οποία αποκρύβοντας πραγματικά γεγονότα και βασιζόμενη σε παντελώς ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία, καταφέρεται κατά της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Πραγματικό γεγονός είναι ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΕ, για πιθανή παρουσία μελών των WARRIORS στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αντιθέτως, σε επανειλημμένες τηλεφωνικές επαφές του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΠΑΕ, η απάντηση ήταν αρνητική. Ακόμα και τη μέρα του αγώνα!
Πραγματικό γεγονός είναι ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός παρέλαβε τον καθιερωμένο αριθμό προσκλήσεων που διατίθεται σε κάθε αγώνα για τις ανάγκες της φιλοξενούμενης ομάδας (και τη διάθεσή τους σε συγγενείς ποδοσφαιριστών, μελών του Δ.Σ., στελεχών, χορηγών, προσκεκλημένων της, μεμονωμένων φιλάθλων, δημοσίων σχέσεων γενικότερα), σύμφωνα με τους κανόνες που η διοργανώτρια αρχή καθορίζει.
Πραγματικό γεγονός είναι ότι όλα αυτά έγιναν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Στην καθιερωμένη το πρωί κάθε αγώνα σύσκεψη των εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του (εκπροσώπων της Super League, των ομάδων κ.α.) και καταγραφή στα πρακτικά της.

Παντελώς ψευδής και ανυπόστατη είναι η αναφορά της ανακοίνωσης, ότι μέλος της ΠΑΕ παρέλαβε (ή υπεξαίρεσε, όπως η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί) από τα εκδοτήρια προσκλήσεις που προορίζονταν για τους WARRIORS.Για την ημέρα που εκδόθηκε η ανακοίνωση είχε προγραμματιστεί ήδη συνάντηση με σκοπό να συζητηθούν διάφορα θέματα καλής συνεργασίας, μετά από αίτημα των WARRIORS, όπως πολλές φορές συνέβηκε στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό δεν υπήρξε δημόσια τοποθέτηση της ΠΑΕ απέναντι στις ανυπόστατες και ψευδείς αιτιάσεις της ανακοίνωσης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο Παναιτωλικού, τα μέλη των WARRIORS έμαθαν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και όσοι είχαν ακόμα επιφυλάξεις, η επιβεβαίωση των ανωτέρω από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ Ατρόμητος σε επικοινωνία που έγινε εκείνη τη στιγμή παρουσία τους, διέλυσε κάθε υποψία.Ήταν σαφές ότι λάθος πληροφόρηση (αυτό ελπίζουμε) οδήγησε στην έκδοση της ανακοίνωσης. Και ότι τα πραγματικά γεγονότα επιτάσσουν την αποκατάσταση της αλήθειας. Όπως δεσμεύτηκαν ότι θα πράξουν οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση.

Έχει περάσει εύλογο χρονικό διάστημα από τότε, αλλά καμία διευκρινιστική ανακοίνωση των WARRIORS δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να πάρουμε θέση με την δημόσια αυτή τοποθέτηση για να πληροφορηθεί το φίλαθλο κοινό την αλήθεια.