Ο αντιμνημονιακός Μοσχολιός και η αντιμνημιακή ΔΗΜΑΡ

Μοσχολιός ΔΗΜΑΡΣτην ημερίδα, με θέμα «Η Αυτοδιοίκηση μπροστά στις προκλήσεις της νέας εποχής», που διοργάνωσε η Δημοκρατική Αριστερά, στην Αθήνα, την Τρίτη (20/11), βρέθηκε και ο δημάρχος Αγρινίου, Παύλος Μοσχολιός.

Τα χαμόγελα και η εγκαρδιότητα περίσσεψαν στις επαφές του κ. Μοσχολιού με τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ και κάπως έτσι φαίνεται ο δήμαρχος Αγρινίου εξασφαλίζει τη στήριξη της ΔΗΜΑΡ για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, μια στήριξη που ούτως ή άλλως την είχε και στις προηγούμενες εκλογές. Το πόσο σημαντική είναι μια τέτοια στήριξη από ένα κόμμα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις παλεύει να μπει στην βουλή, αυτό μπορεί να το εκτιμήσει ο καθένας.

Τώρα που η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από την κυβέρνηση και έγινε αντιμνημονιακιά, τώρα που ο Πάστορας Κουβέλης δεν αποκλείει (όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του) την συνεργασία ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ, τώρα όλοι είμαστε αντιμνημονιακοί. Ακόμη και ο Παύλος Μοσχολιός. Το ερώτημα όμως είναι αν ο Τσίπρας θα αποφασίσει να ξεπλύνει όλους τους πασόκους και όλους τους γιαλαντζί αριστερούς που ερωτοτροπούσαν με την πασοκική νοοτροπία, η οποία και κατέστρεψε τη χώρα.

πηγή για φωτό xiromeronews.blogspot.gr