Παπαναστασίου, Καζαντζή, Ρόκο και Φαρμάκη μετρά η ΝΔ για το δήμο Αγρινίου

Δημοσκόπηση ενόψει περιφερειακών και δημοτικών εκλογών σε Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και δήμο Αγρινίου είναι ήδη σε εξέλιξη για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας.

Τα ονόματα που έχει συμπεριλάβει η ΝΔ στο ερώτημα αναφορικά με την εκλογική αναμέτρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι: Κ. Τζαβάρας, Σ. Λιβανός, Κ. Καραγκούνης, Μάριος Σαλμάς, Γ. Παπαναστασίου, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Γιάννης Λυμπέρης, Θάνος Μωραϊτης, και Νίκος Καραθανασόπουλος. Ακόμη μετράται η δυναμική του περιφερειάρχη Απ.Κατσιφάρα, καθώς και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου και Αλέξη Μητρόπουλου.

Για τον Δήμο Αγρινίου μετράται η απήχηση των Γιώργου Παπαναστασίου, Νίκου Καζαντζή, Κώστα Ρόκου, Νεκτάριου Φαρμάκη και του νυν δημάρχου Παύλου Μοσχολιού. Ειδικότερα για το δήμο Αγρινίου προκαλεί εντύπωση ότι δεν προσ(μετρώνται) ονόματα από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την αξιοπιστία της δημοσκόπησης. Πάντως αυτό που είχε διαρρεύσει ότι η ΝΔ ψάχνει πρόσωπα χωρίς “κομματικά ένσημα” μάλλον στην περίπτωση του δήμου Αγρινίου δεν φαίνεται να ισχύει, αφού η ΝΔ θα καταλήξει κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο κομματικό στέλεχος, αρκεί να είναι πρόθυμο να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα δήμο που δεν έχει πάρει ποτέ στη μεταπολίτευση.