Haig Yazdjian @ Babylon café bar

O Haig Yazdjian (Ούτι), o Βαγγέλης Καρίπης (Κρουστά) και ο Γιώργος Κοντογιάννης (Λύρα) ζωντανά στο Babylon café bar την Πέμπτη 5/12 ώρα 22:00. Τρεις από τους σημαντικότερους Έλληνες δεξιοτέχνες μουσικούς συμπράττουν επί σκηνής ως trio και αναμένεται να μας καταπλήξουν για άλλη μια φορά! Δεν είναι τυχαίο πως ο κάθε ένας τους θεωρείται κορυφαίος στο είδος του, με διεθνή αναγνώριση.

Haig Yazdjian ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς που έδωσαν το στίγμα τους στην ελληνική world-jazz σκηνή. Βαγγέλης Καρίπης ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς (με το γκρουπ κρουστών Κρόταλα). Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους συνθέτες και τραγουδιστές (Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Κυπουργός, Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Νταλάρας, Δόμνα Σαμίου). Διδάσκει παραδοσιακά κρουστά στην μουσική σχολή Modern music School στην Αθήνα. Γιώργος Κοντογιάννης έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες και ξένους συνθέτες και τραγουδιστές συμμετέχοντας σε συναυλίες και διεθνή φεστιβάλ.

Πρώτη ύλη για τις κοινές τους ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν τα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια του Haig Yazdjian, όπως και παραδοσιακά της ανατολής διασκευασμένα με το δικό του μοναδικό τρόπο.Στις συναυλίες τους, ο αυθορμητισμός και η μαγεία της στιγμής είναι πάντα τα στοιχεία που ορίζουν τον τόνο, μετατρέποντας κάθε συναυλία σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι !

Είσοδος με ποτό 10 euro
Τιμή ποτού 5 euro
Τηλέφωνα κρατήσεων 26410-47375 & 6975711544