Η “Πριγκηπέσσα” στην Ανδρομέδα τη Μ. Τρίτη

Το μουσικό σχήμα Πριγκηπέσσα, αποτελεί την μόνιμη ορχήστρα της ομώνυμης μουσικής σκηνής που βρίσκεται από το 2006 στην περιοχή του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη. Το κύριο μέρος του ρεπερτορίου αποτελείται από ρεμπέτικα τραγούδια της προπολεμικής και της κλασικής περιόδου του ρεμπέτικου, αλλά και από λαϊκά τραγούδια και τραγούδια των κορυφαίων συνθετών (Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος).

Τα τραγούδια παίζονται και ερμηνεύονται με σεβασμό στις πρώτες εκτελέσεις, αλλά και με μια φρέσκια διάθεση έτσι ώστε να είναι ζωντανά και λειτουργικά στην επικοινωνία τους με το κοινό.
Βασικός πυρήνας του σχήματος είναι οι :
Χρήστος Μαστέλλος φωνή
Μαρία Φραγκούλη φωνή
Τριαντάφυλλος Χαλκιάς μπουζούκι, φωνή
Δημήτρης Σφίγγος κιθάρα, φωνή
Ηρακλής Βαβάτσικας ακκορντεόν, φωνή

Το μουσικό σχήμα “Πριγκηπέσσα” έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις με κορυφαίους ερμηνευτές όπως τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Ζωή Παπαδοπούλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ανδρέα Καρακότα, Γιώργο Μαργαρίτη, Μελίνα Ασλανίδου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Μανώλη Λιδάκη, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Αργύρη Μπακιρτζή, καθώς και με τους κορυφαίους σολίστες του μπουζουκιού Κώστα Παπαδόπουλο, Μανώλη Πάππο, Γιώργο Δράμαλη και Νίκο Τατασόπουλο και με σολίστες όπως οι Δημήτρης Μυστακίδης, Κυριάκος Γκουβέντας. Η “Πριγκηπέσσα” σε πλήρη σύνθεση έχει εμφανιστεί στο μέγαρο μουσικής του Ρέυκιαβικ στην Ισλανδία σε αφιέρωμα στον Β. Τσιτσάνη, στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο, στην Ρουμανία, στη Γερμανία στην Κύπρο και σε συναυλίες και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.

Η “Πριγκηπέσσα” στην Ανδρομέδα Μ. Τρίτη 11 Απριλίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ /Τραπέζι
7 ευρώ / Μπαρ
Τηλ κρατήσεων 2641058830 6984060047