Βραβεύτηκε ο Θεοδωρίδης

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστική με τον Αστέρα στην Τρίπολη, απονεμήθηκε σήμερα στον Γιώργο Θεοδωρίδη. Επικράτησε μεταξύ των συμπαικτών του στην ψηφοφορία που έχει καθιερωθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ και παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Βασίλη Νικολέτα, αντιπρόσωπο της εταιρίας SIAMO – Θωρακισμένες πόρτες που είναι Χρυσός Υποστηρικτής του Παναιτωλικού.

Μετά τη βράβευσή του ο Γιώργος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Είναι ευχάριστη για εμένα αυτή η προσωπική βράβευση. Ήθελα όμως να συνδυαστεί με επιτυχία της ομάδας. Στόχος μας είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Με αρχή το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανιώνιο πρέπει να φτάσουμε στη νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση στην ομάδα, όπως και τον κ. Νικολέτα που στηρίζει τα τελευταία χρόνια την προσπάθεια που γίνεται στον Παναιτωλικό».

Ο κ. Βασίλης Νικολέτας έκανε την εξής δήλωση: «Ο Γιώργος Θεοδωρίδης είναι ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος για δεύτερη συνεχή αγωνιστική βραβεύεται ως ο καλύτερος παίκτης. Αυτό δεν είναι τυχαίο, γιατί είναι ένα ταλαντούχο άτομο με ήθος και προσωπικότητα, ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αποτελεί γερό χαρτί για τον Παναιτωλικό. Εγώ προσωπικά και η εταιρία SIAMOS θέλουμε να συγχαρούμε τον Γιώργο Θεοδωρίδη και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην πορεία του, πάντα με υγεία και επιτυχίες. Επίσης, ευχόμαστε στην ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία αποτελεί κόσμημα για την πόλη και το νομό μας και την οποία στηρίζουμε εδώ και χρόνια, την εδραίωσή της στη Super League».