Χάβος : Να στηρίξουμε όλοι τους παίχτες [HDvideo]

Στην ανάγκη στήριξης των παιχτών στάθηκε ο Μάκης Χάβος μετά την ήττα του Παναιτωλικού με 2-0 από τον Ατρόμητο για το κύππελο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : Μπήκαμε για άλλη μια φορά χαλαρά στον αγώνα, δεχτήκαμε γρήγορα δυο γκολ και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε. Τα πράγματα όταν έχει απέναντι μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο είναι δύσκολα. Δεν πρέπει να κατηγορούμε τους παίχτες γιατί προσπάθησαν αρκετά. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα πρώτα από μένα και μετά από τους υπολοίπους. Κάνω έκκληση στον κόσμο να είναι την Δευτέρα δίπλα μας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ώστε να κάνουμε μια καινούργια αρχή.

Αναφορικά με τα γκολ που έχει δεχθεί ο Παναιτωλικός ο Μάκης Χάβος τόνισε : Θεωρώ ότι έχει να κάνει με την έλλειψη συγκέντρωσης δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω. Δυστυχώς στα τελευταία δεχόμαστε τέτοια γκολ από σέντρες. Είναι ένα πράγμα που το δουλεύουμε για να το λύσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν γίνεται αλλιώς.

Γιώργος Παράσχος : εξαιρετικό σύνολο ο Παναιτωλικός
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου : Από την στιγμή που δεν δεχτήκαμε γκολ και σκοράραμε στο ματς με λίγη προσοχή στο δεύτερο παιχνίδι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Ευχαριστώ τους παίχτες μου που ανταποκρίθηκαν στον αγώνα. Είναι σημαντικό ότι ολοκληρώσαμε το παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και τιμωρίες και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και θα είναι πάντα ένα αξιολογήσιμος αντίπαλος.

[vimeo width=”570″ height=”350″]http://vimeo.com/81040167[/vimeo]