Χάβος : Υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν πως γίναμε Μπαρτσελόνα…

Ο Μάκης Χάβος συνεχάρη τους παίκτες του, παρότι δεν ήρθε η νίκη στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού δεν τα έβαλε με την ατυχία, αλλά με την αδυναμία των παικτών του να σκοράρουν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του αντίπαλου τερματοφύλακα.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερό μας από την αρχή του πρωταθλήματος. Ελέγχαμε τον ρυθμό, είχαμε πολλές φάσιες. Δεν πιστεύω στην ατυχία, λίγο οι αντίπαλοι, λίγο η αδυναμία να σκοράρουμε και δεν ήρθε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν κρατήσαμε το ίδιο τέμπο, κάναμε όμως φάσεις, δεν ήρθε το γκολ, αλλά τα παιδιά πραγματοποίησαν πολύ καλή προσπάθεια. Απ ό,τι είδατε ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπαιξε σημαντικό ρόλο, ειδικά στο πρώτο μέρος» είπε ο Χάβος μετά το τέλος του αγώνα.

Ακόμη ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε “Ο υγιής φίλαθλος του Παναιτωλικού δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν και κάποιοι που νομίζουν πως γίναμε Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι΄ αυτό”. Αναφορικά με τον ανορθόδοξο τρόπο επίθεσης στο β ημίχρονο είπε : “Είναι δύσκολο να διασπάσει μια πολυπρόσωπη άμυνα, όταν ο αντίπαλος στο β ημίχρονο έπαιξε με 10 παίχτες πίσω από την μπάλα. Όταν δεν έρχεται το γκολ οι παίχτες και λείπουν οι διεισδύσεις από την μεριά μας, αυτόματα οι παίχτες πάνε σε σέντρες από μακρυά”.

Για το αν αγχώνεται από το τρίτο σερί ματς που η ομάδα δεν κερδίζει τόνισε ότι όταν η ομάδα κάνει εμφανίσεις σαν το σημερινό πρώτο ημίχρονο δεν έχει κανένα λόγο να αγχωθεί. Για τα μεταγραφικά ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με δυο – τρεις κινήσεις και πως ο Νταλμά “πρώτα ο Θεός θα υπογράψει…”. Πρόσθεσε βέβαια ότι ο παίχτης που θα έρθει πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει ενδεκάδα.

Παντέλης: «Κατάθεση ψυχής»
Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Νίκος Παντελής από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό και ιδιαίτερα από τον Γιάννη Ανέστη, που στο ντεμπούτο του πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.
«Οντως δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον Παναιτωλικό, που είχε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ανούσια υπεροχή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν σήμερα κατάθεση ψυχής» είπε αρχικά.Κληθείς να μιλήσει για το ντεμπούτο του Ανέστη τόνισε: «Κι ο Γιαννακόπουλος είναι καλός και ο Ανέστης είναι καλός. Κάθε ομάδα θέλει δυο καλούς τερματοφύλακες. Στα προηγούμενα ματς ο Γιαννακόπουλος τα πήγε καλά σήμερα ήταν η σειρά του Ανέστη. Συγχαρητήρια σε όλους» κατέληξε.