Κρεολίνη στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας – Οι κάμερες ασφαλείας “έδειξαν” τον δράστη

Επίθεση με ρίψη του κτηνοτροφικού φάρμακου κρεολίνης έγινε χτες το βράδυ στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας. Ο δράστης τον οποίο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εισήρθε εντός του σχολείου στις 01:10 το βραδύ φορώντας καπέλο, κουκούλα, γάντια, φόρμα γυμναστικής και έριξε το επικίνδυνο χημικό.

Η ρίψη κρεολίνης στο συγκεκριμένο σχολείο ήταν συχνό φαινόμενο τα τελευταία τρία χρόνια. Κάποιες υποψίες για την ταυτότητα του δράστη φαίνεται να επιβεβαιώνονται σύμφωνα με πληροφορίες. Στην αστυνομική διεύθυνση Αμφιλοχίας βρίσκεται αυτή την ώρα η διευθύντρια του ΕΠΑΛ ενώ η όλη έρευνα είναι σε εξέλιξη .

Η Διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ. Βασιλική Μουρατίδου δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Μ»
Σήμερα 10 Δεκεμβρίου 2013, στο ΕΠΑ.Λ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ «άγνωστος δράστης», διέρρηξε το παράθυρο του α΄ ορόφου και έριξε την γνωστή σε όλους, πλέον, χημική ουσία: «κρεολίνη», με τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο που το έκανε και τα δύο τελευταία χρόνια. Για το συγκεκριμένο γεγονός έχω να γνωστοποιήσω τα κάτωθι:
Ενημερώνω τους πολίτες της Αμφιλοχίας, ότι έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, εγγράφως και προφορικώς, προς την Ενιαία Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αμφιλοχίας για να τοποθετήσουν σύγχρονα συστήματα συναγερμού στο διδακτήριο και για τη φύλαξή του. Ο εργαστηριακός εξοπλισμός του σχολείου καθώς και η αντικεραυνική προστασία του κτιρίου έχουν κλαπεί και μέχρι σήμερα δεν έχου αντικατασταθεί.

πηγή : e-maistros.gr