Ξεκινά με την διακήρυξη ο Παπαδόπουλος στο Μεσολόγγι

Με την διακήρυξη του συνδυασμού ξεκινά και ουσιαστικά η μάχη των δημοτικών εκλογών για το δήμο Μεσολογγίου για την παράταξη του Π. Παπαδόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσίαση της διακήρυξης θα γίνει την Κυριακή 15.12.2013 και ώρα 11:00 πμ. στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Μεσολόγγι.

Στην ανοικτή πρόσκληση – κάλεσμα από την επιτροπή πρωτοβουλίας για την συγκρότηση αυτοδιοικητικής κίνησης αναφέρει μεταξύ άλλων : “Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος 2014) θα διεξαχθούν σε ένα τοπίο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό που η χώρα, αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει γνωρίσει, ούτε και θα μπορούσε να φανταστεί.Σ’ αυτό το τοπίο ο Δήμος μας καλείται να ανατρέψει τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του «Καλλικράτη», τις πληγές που προκάλεσαν οι λάθος χειρισμοί των κυβερνώντων – τοπικών και κυβερνητικών – να τις θεραπεύσει και να μετατραπεί σε τόπο ανάπτυξης, ελπίδας και προοπτικής για το σύνολο των πολιτών του”.

Και καταλήγει : “Ο χρόνος μέχρι σήμερα ήταν και είναι σύμμαχος όλων εκείνων που έφεραν την πόλη κι ολόκληρη την περιοχή του διευρυμένου Δήμου μας σ΄ αυτή τη ζοφερή κατάσταση. Στο χέρι μας είναι να οδηγήσουμε τα πράγματα στην ανατροπή! Ας τον μετατρέψουμε λοιπόν σε δικό μας σύμμαχο, ξεκινώντας από την Κυριακή 15.12.2013 το ωραίο αυτοδιοικητικό μας ταξίδι!”