Εκ νέου και ο Παπαθανάσης για τη Ναυπακτία

Την Κυριακή 22/12/2013, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιτυχημένη συγκέντρωση πλέον 450 στελεχών της δημοτικής παράταξης για την Ναυπακτία με επικεφαλής τον Θανάση Παπαθανάση.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξης δίνει το ιδεολογικό της στίγμα σημειώνοντας: “Όλοι μαζί για την Ναυπακτία μπορούμε να προσφέρουμε στον τόπο μας, ως ανεξάρτητη δύναμη, που θέτει ως πρωταρχικούς στόχους την εξασφάλιση της διαφάνειας στις λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το σεβασμό προς τους πολίτες και τις ανάγκες τους”. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ο Θ. Παπαθανάσης υπήρξε εκλεγμένος δήμαρχος με την ΝΔ τώρα πια η παράταξη “εκτιμά ότι σε αυτήν την πορεία δεν χωρούν κομματικές κραυγές και ταυτίσεις”.

Ο επικεφαλής πάντως της παράταξης δεν δίστασε να κάνει την αυτοκριτική του λέγοντας μεταξύ άλλων : «Το διάστημα που πέρασε από τις τελευταίες εκλογές ο καθένας από εμάς έχει κάνει την αυτοκριτική του. Έχω κάνει λάθη για τα οποία αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Λάθη έγιναν, πληρώσαμε για αυτά, αλλά από αυτά παραδειγματιστήκαμε ώστε να μην ξανασυμβούν. Τα αφήνουμε στο παρελθόν και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Ένα μέλλον χτισμένο πάνω σε γερά θεμέλια. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν και περιθώρια για νέα λάθη».