Ξανά χωρίς τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό στο Ξηρόμερο

Στο ίδιο έργο θεατές θα μπορούσε να είναι τίτλος, μόνο που για την δημοτική αρχή του Ξηρομέρου, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

 δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου Όπως συνέβη πέρυσι έτσι και φέτος δεν πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2014. Από 22 παρόντες δημοτικούς συμβούλους σε σύνολο 27, ναι ψήφισαν οι 10 και όχι οι 12. Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν αποτελεί είδηση αφού είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι μετά τις διαδοχικές ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη Σαμαρά, η δημοτική αρχή έχει χάσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Όπως συνέβη και πέρυσι έτσι και φέτος η συζήτηση θα επαναληφθεί τις επόμενες μέρες και εκτιμάται ότι κάποιες από τις απουσίες της συνεδρίασης της Δευτέρας μπορεί να αλλάξουν τις ισοροπίες.

Η διαδικασία πάντως θα επαναληφθεί με την ελπίδα ότι το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός θα ψηφιστούν και δεν θα δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Εξάλλου σε μια εκλογική χρονιά όπως το 2014 είναι βέβαιο πως τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός θα αλλάξουν από την νέα δημοτική αρχή όποια και αν είναι αυτή…