Άρχισαν το τρολάρισμα στην Συγγρού

Βγήκαν παγανιά τα τρολ και η ομάδα Αλήθειας της ΝΔ μετά την πατάτα του Τατσόπουλου – που είπε πως κάποιοι στην Κουμουνδούρου μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη – και βρήκαν χώρο να χτυπήσουν το ΣΥΡΙΖΑ…

H Συγγρού έφτιαξε μια μαύρη λίστα με τους Τρομοκράτες της Κουμουνδούρου και την δίνει σιγά σιγά στην δημοσιότητα. Σύμφωνα με τα τρολ της Συγγρού που αρχηγό έχουν τον Φαήλο οι επικύνδυνοι της Συγγρού είναι:

  • Ο Νίκος Γιαννόπουλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ο οποίος υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ως «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα»
  • Η Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό επιμένοντας ότι πρόκειται για «δίκη φρονημάτων».
  • Ο Δημήτρης Μπελαντής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα, δηλαδή στη μειοψηφία του κόμματος. Είναι νομικός με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» Αλέκου Γιωτόπουλου και Δημήτρη Κουφοντίνα.
  • Τα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Πάνος Λάμπρου, οι οποίοι στη δίκη της 17Ν υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
  • Από το Κοκκινοπράσινο που αποτελούσε τάση προέρχεται ο Μανώλης Σαρρής, ο Τίτος Καρίμαλης, ο Γιώργος Μαρκατσέλης και ο Δημήτρης Καρακώστας, οι οποίοι είχαν υπερασπιστεί τον έτερο εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό.

Συγκρατήστε αυτά τα ονόματα γιατί θα τα ακούσουμε πολύ στις ειδήσεις του Mega και των λοιπών συστημικών καναλιών. Σίγουρα θα πουν ότι υπάρχει σύνδεση των ονομάτων αυτών και με την Αλ Κάιντα…

Γ.Κ.