Με ψυχολογία και τακτική στην Τούμπα

Χωρίς επιπλέον προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

προπόνησηΜε ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της Παρασκευή η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Μπόγιοβιτς (ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ) και του Πόι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο EMILEON και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.

Με Βίτορ ο ΠΑΟΚ
Ο Χουμπ Στέφενς συμπεριέλαβε στην αποστολή του ματς με τον Παναιτωλικό τον Βίτορ. Μπορεί το παιχνίδι να γίνεται Κυριακή, όμως, ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε από τώρα τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του.
Αναλυτικά η αποστολή για την Κυριακή αποτελείται από τους:
Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Τζιόλη, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη

Σφυρίζει ο Τοπούζης
Ο Τοπούζης του συνδέσμου Θράκης ορίστηκε στην αναμέτρηση της Τούμπας, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ.Βοηθοί του θα είναι η Κούλα Χασάν από την Ξάνθη και ο Φραγκιαδάκης από τα Δωδεκάνησα, ενώ 4ος ο Αρετόπουλος (Τρικάλων).