Ήττα στην Τούμπα για Παναιτωλικό, με καλή όμως εμφάνιση

φωτό paravatos.eu
Αφού ο Παναιτωλικός έχασε τα… άχαστα κι ο Γλύκος έπιανε τα πάντα, ο Λούκας δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο του Μπικέι και έδωσε μια αγχωτική νίκη (1-0) στον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ-ΠαναιτωλικόςΟι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να δείξουν τις επιθετικές τους διαθέσεις προς τις εστίες. Ο περισσότερος χρόνος στο πρώτο δεκάλεπτο αναλώθηκε με κοντινές πάσες στο χώρο του κέντρου. Στο 12′ ο Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη με τον Γκάλο να κάνει τη σέντρα, τον Μπακάκη να κάνει την κεφαλιά πάσα στον Καμαρά, ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Γλύκος έπεσε σωτήρια στη γωνία του και απέκρουσε σε κόρνερ Στο 21′ ο Μπακάκης έκανε εξαιρετική προσπάθεια, περνώντας τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, βρέθηκε απέναντι από τον Γλύκο, αλλά ο τερματοφύλακας του “Δικεφάλου” βγήκε γρήγορα και με τάκλιν κέρδισε την μπάλα. Οι παίκτες του “Δικεφάλου” είχαν μια σύγχυση στο παιχνίδι τους με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου, δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς του Παναιτωλικού να βγαίνουν με σχετική ευκολία στην κόντρα.Στο 27′ ο Λούκας έπιασε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, ο Ράφαελ απέκρουσε στη γωνία του, ο Σαλπιγγίδης πήρε το ριμπάουντ, αλλά άργησε χαρακτηριστικά και ο Μπικέι τον πρόλαβε, απομακρύνοντας την μπάλα.Ο Παναιτωλικός στο 39′ δημιούργησε μία ακόμη καλή στιγμή, με τον Καμαρά να φεύγει από τα πλάγια και να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά αρχικά ο Γλύκος απέκρουσε, στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Λάζαρ και κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του “Δικεφάλου”. Το ημίχρονο τελείωσε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 0-0, τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο της μπάλας, αλλά τον Παναιτωλικό να δημιουργεί τις καλύτερες στιγμές. Για ένα ακόμη παιχνίδι χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές ο Παναγιώτης Γλύκος για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Με την έναρξη του β ημιχρόνου στο 53′ ο ΠΑΟΚ ανοίξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Ο Τζαβέλλας έκανε τη βαθιά μπαλιά, ο Μπικέι έκανε το κοντρόλ και του έφυγε η μπάλα, με αποτέλεσμα ο Σαλπιγγίδης να κλέψει πασάροντας στον Λούκας και ο Ισπανός αφού έκανε την κίνηση σούταρε δυνατά και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ράφαελ.Μετά το γκολ ο Στέφενς άλλαξε τον Μαντούρο με τον Βούκιτς με τον Κατσουράνη να πηγαίνει δίπλα στον Λάζαρ, αλλά και τον Σαλπιγγίδη με τον Αθανασιάδη. Ενώ ο Χάβος πέρασε τον Μπούντιμιρ στη θέση του Τζούνιορ με τον Καμαρά να πηγαίνει στα πλάγια. Μέχρι το τέλος του αγώνα ένα στημένο του Θεοδωρίδη, αλλά και ένα δυνατό σουτ του Λούκας ήταν ότι καλύτερο παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (57′ Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80′ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64′ Αθανασιάδης)
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60′ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79′ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69′ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά