Μοσχολιός : “Και που ξέρετε τι ψήφισε ο καθένας μέσα στο παραβάν;”

Με το επιχείρημα ότι ο δήμος Αγρινίου σε καμία περίπτωση δεν άσκησε μνημονιακή πολιτική προσπάθησε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο Π. Μοσχολιός να απαντήσει στους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και την κριτική τους περί ευθυνών για την κατάντια του λαού.

Στην στιχομυθία που είχε ο δήμαρχος Αγρινίου με τον σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρη Δήμα όταν του αντέτεινε πως πήγαινε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Π. Μοσχολιός απάντησε λέγοντας ότι απολογείται… που δεν πήγε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ… Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν θα απολογηθούν οι δημοτικοί συμβούλοι για το τι ψήφισαν. “Και που ξέρετε τι ψήφισε ο καθένας μέσα στο παραβάν;” είπε χαρακτηριστικά.

Εάν και κατά πόσο είναι πειστικό ότι μια δημοτική παράταξη και ένας δήμαρχος χρισμένος και εκλεγμένος με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ… ας το κρίνει ο καθένας. Πάντως είναι βέβαιο πως στο ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να αισθάνονται ευχάριστα, ή μάλλον θα αισθάνονται ότι έρχεται όταν τέλος τους, όταν ακούνε στο Αγρίνιο (που εκλέγουν 40 χρόνια δήμαρχο από τη δική τους παράταξη) τον δήμαρχο να λέει “και που ξέρετε τι ψήφισε ο καθένας μέσα στο παραβάν;”

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: