Και μεσίτης το Υπ. Οικονομικών

Να δούμε τι άλλο θα δούμε. Εντάξει οι πλειστηριασμοί θα γίνουν, άνθρωποι θα ξεσπιτωθούν, αλλά ποιος νοιάζεται; Αφού δεν είμαστε εμείς στο διάολο να πάνε και να ψοφήσουν και στο κρύο οι χαραμοφάηδες.

Μέσα σε αυτό το φιλάνθρωπο πλαίσιο που μας έχει περιθάλψει η Κυβέρνηση Σαμαρά και στην προσπάθεια για την διαφάνεια και τον εξαγνισμό του Κράτους το Υπ. Οικονομικών σκέφτεται να φτιάξει ιστοσελίδα για την πώληση των κατασχεθέντων ακινήτων.

Έτσι ο χρήστης θα μπαίνει στην σελίδα www.saspirametaspitiakaitapoulame-malakesellines.com και εκεί θα βλέπει τα  χαρακτηριστικά των ακινήτων που εκπλειστηριάζονται. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι θα εισέρχονται στη σχετική ιστοσελίδα και θα πληροφορούνται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, θα βλέπουν φωτογραφίες του ενώ θα μαθαίνουν και τις λεπτομέρειες του πλειστηριασμού όπως την τιμή εκκίνησης και τον τόπο και χρόνο διενέργειάς του.

Μπράβο! Αυτό πάει να πει διαύγεια. Έτσι για να πάρει τα πάνω του λίγο η κτηματομεσιτικός κλάδος. Άλλη μια λαμπρότατη ιδέα από τον Στουρνάρα και το επιτελείο του…

Γ.Κ.