Βραβεύτηκε ο Μπακάκης – «Θα ήμουν ευτυχισμένος αν παίρναμε και το αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Ο Μιχάλης Μπακάκης αναδείχτηκε κορυφαίος της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην ψηφοφορία που διοργανώνεται κάθε αγωνιστική μέσω της ιστοσελίδας μας. Σήμερα έγινε η απονομή του βραβείου MVP στα γραφεία της εταιρίας «ΚΑΡΒΕΛΑΣ & ΣΙΑ», που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την τιμή που του έκαναν και τόνισε τη συμβολή των συμπαικτών του στη διάκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτό το βραβείο. Θα ήμουν ευτυχισμένος αν παίρναμε και το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν με την απόδοση που είχαμε στην Τούμπα. Αυτό το βραβείο κανείς δεν μπορεί να το πάρει μόνος του, αν δεν έχει βοήθεια από όλη την ομάδα». Ρωτήθηκε για την εξέλιξη που έχει τα τελευταία χρόνια: «Πέρσι έκανα μια καλή χρονιά και πιστεύω ότι φέτος θα πάω ακόμα καλύτερα. Εύχομαι να έρθουν στην ομάδα και άλλα παιδιά, όπως εγώ που αναδείχτηκα από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού».

Από πλευράς του χορηγού ο κ. Νίκος Καρβελάς δήλωσε: «Είμαστε κοντά στον Παναιτωλικό από μικρά παιδιά και τα τελευταία χρόνια τον στηρίζουμε με τη χορηγία μας. Είμαστε δίπλα του βλέποντας την προσπάθεια που κάνει ο πρόεδρος, αναδεικνύοντας την ομάδα σε όλη την Ελλάδα».