Τα γατόνια που είχαν κόψει τον (ελεύθερο) Μπακάκη!

Την Τρίτη κυκλοφόρησε ένα ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο στον Τύπο που αφορά την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα γράφτηκε ότι στην Ένωση δεν έχει περάσει απαρατήρητο το πρωτάθλημα που κάνει ο Μιχάλης Μπακάκης στον Παναιτωλικό.

ΜπακάκηςΟ 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ της ομάδας του Αγρινίου μετράει 19 συμμετοχές έχοντας συμπληρώσει 1693 λεπτά συμμετοχής, ενώ τα στατιστικά του είναι αξιοπρόσεχτα.Πρόκειται για ένα μπακ που μπορεί να βοηθήσει αμυντικά την ομάδα του δικέφαλου αετού αλλά και επιθετικά. Στα μετόπισθεν μετράει 13 επεμβάσεις, 31 κλεψίματα, μπροστά έχει μοιράσει 2 ασίστ σε συμπαίκτες του, ενώ όταν βρίσκει χώρο δεν διστάζει να σουτάρει.

Αυτός, λοιπόν, ο παίκτης τον οποίο παρακολουθεί η Ένωση, θα μπορούσε να τον είχε από πέρσι στο ρόστερ της, τη χρονιά πριν υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λίγκα.Ο Μπακάκης είχε έρθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2012 στα Σπάτα, όταν κουμάντο στα μεταγραφικά έκαναν τότε προπονητής Βαγγέλης Βλάχος και ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή, Βασίλης Τσιάρτας. Η περίπτωσή του, όμως, δεν προχώρησε.

Ποιον παίκτη πήρε τότε η Ένωση, για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνάς της; Τον Χρήστο Αρκούδα, ο οποίος, όπως όλοι θυμάστε, δεν έκανε την καλύτερη σεζόν και έχασε τη μισή χρονιά εξαιτίας της τιμωρίας που του επιβλήθηκε, επειδή πιάστηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.Αυτοί που κάνουν τώρα κουμάντο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ σίγουρα δεν έχουν την ίδια άποψη. Δεν ρίχνεις, άλλωστε, πόρτα σε τόσο καλό …Μπακάκη!

πηγή : sportdog.gr