Να ‘χαμε κάθε έξι μήνες εκλογές

Ορεινή Τριχωνίδα Οδικό δίκτυο, ώρα μηδένΠλησιάζουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πλησιάζουν και τα έργα. Αίφνης βρέχει λεφτά, δημοπρασίες και έργα. 37 έργα ύψους 7,36 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε πως θα δημοπρατήσει στην Αιτωλοακαρνανία η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η συντριπτική πλειοψηφία των έργων αφορά έργα συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου του νομού.

Και κάπου εδώ αναρωτιέται κανείς τι σύμπτωση… Βρέθηκαν λεφτά παραμονές των εκλογών. Μάλιστα αν δει κανείς αναλυτικά τη λίστα των έργων θα διαπιστώσει ότι οι μπουλντόζες και η άσφαλτος θα φτάσουν και στο τελευταίο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, για να ευπρεπίσουν την κατάσταση. Βέβαια η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μας “χρωστά” ακόμη τη συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου, δηλαδή της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων μέχρι τα όρια της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ο διαγωνισμός κόλλησε… Και όχι τίποτε άλλο αλλά πρόκειται για ένα δρόμο που έχει να συντηρηθεί από αμνημονεύτων ετών.

Αλλά ας είναι και η συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου χρειάζεται και καλοδεχούμενη είναι… Αλλά όπως και να το κάνουμε με τόσα έργα ξαφνικά είναι να μην λες “να ‘χαμε κάθε έξι μήνες εκλογές”…