Ο Βαγγέλης Σεργίνης στον Τρυποκάρυδο

See the “Golden” color…Enjoy the taste of the “GRAPE”

Την Tρίτη 4 Φεβρουαρίου το coffee-bar “Τρυποκαρυδος” έχει την τιμή να υποδεχτεί τον καταξιωμένο bartender Βαγγέλη Σεργίνη, finalist του διαγωνισμού “Bacardi legacy cocktail competition”. Ο έμπειρος bartender αφήνει για λίγο την μπάρα του “Cocktail bar” στη Θεσσαλονίκη και επισκέπτεται την πόλη μας για να μας παρουσιάσει το νέο του δημιούργημα “Golden Grape”, με το οποίο διεκδικεί την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, ενώ παράλληλα θα επιμεληθεί και θα παρουσιάσει το νέο κατάλογο cocktail του Τρυποκάρυδου.

Σας έχουμε τη συνταγή. Το υποψήφιο cocktail για τον Διεθνή διαγωνισμό Bacardi. Εμπνευστής και δημιουργός ο Θεσσαλονικιός Βαγγέλης Σεργίνης, δοκιμάστε το.
Golden Grape, “χρυσό” Cocktail…!!!
Παλαιωμένο λευκό ρούμι Bacardi, Μοσχάτο Λήμνου, φρέσκος χυμός λεμονιού, ανθόμελο και ρόγες σταφυλιού για τη γαρνιτούρα. Αυτό είναι το Golden Grape! τέσσερα εκλεκτά υλικά αναμειγνύονται για να γίνει το “χρυσό” cocktail.
Κι αυτό ίσως να είναι το cocktail που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στον Διεθνή διαγωνισμό Bacardi Legacy, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στη Μόσχα.
Εμπνευστής και δημιουργός του Golden Grape είναι o Βαγγέλης Σεργίνης, ένας από τους τέσσερις φιναλίστ του πρώτου Ελληνικού διαγωνισμού Bacardi Legacy, ο οποίος μας δίνει τα υλικά για τη συνταγή του Golden Grape!

50ml Bacardi Superior
20ml Μοσχάτο Λήμνου
10ml Χυμός λεμόνι
10ml Σιρόπι ανθόμελου
Γαρνιτούρα: ρόγες σταφυλιού, Μέθοδος: rolling, Ποτήρι: κρασιού, 21,5 Vol.
Αν σου αρέσουν τα εκλεπτυσμένα cocktails, οι φυσικές και αυθεντικές γεύσεις, αν ο ουρανίσκος σου αναζητά την απλότητα και την ισορροπημένη ένταση, τότε θα λατρέψεις το Golden Grape. Διακριτικά αρώματα, απαλή υφή, ήπια δύναμη, όλα δεμένα μέσα στο χρυσοκίτρινο ποτό.
Θα το αναγνωρίσεις από τις ρόγες σταφυλιού, που διακοσμούν το ποτήρι κρασιού.
Golden Grape! Cheers!
https://www.facebook.com/goldengrapebacardi
ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ GOLDEN GRAPE
ΟΨΗ: Χρυσαφένιο χρώμα, θολό.
ΑΡΩΜΑ: Αποξηραμένα φρούτα με κυρίαρχο τη σταφίδα, άνθη, βανίλια, ξύλο, γη.
ΓΕΥΣΗ: Έντονο αλκοόλ, οξύτητα λεμονιού, ζαχαροκάλαμο, μέλι, σταφίδα.
ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Γλυκιά, Μακρά.