Ξεκίνησαν οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον από τα Δημοτικά Σχολεία της Ναυπάκτου

Με επιτυχία ξεκίνησαν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 02 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 2ου ΔΣ Ναυπάκτου των τάξεων Γ’1 και Γ’2
«Ο βασιλιάς Σαρωτήξ και οι 7 ένδοξοι υπηρέτες του» του Θ. Παπαϊωάννου (διασκευή από την εκπ/κό Ζωή Πράππα) και «Ψαρόσουπα» του Γ. Λεμπέση

Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της ανακύκλωσης, αλλά και την υπερθέρμανση του πλανήτη.Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας και όχι μόνο, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Πράππα Ζωή της Γ1’τάξης και τον κο Σουλτανίδη Γιώργο της τάξης Γ’2 , καθώς και την θεατρολόγο – ηθοποιό Ευαγγελάτου Ειρήνη για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις.