Με την σιωπή της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας απορεί ο Δ. Σταμάτης

ΠανδημοτικήΠοιον χαρακτηρίζει μικρών ώμων πολιτικό
Παρέμβαση μέσω facebook κάνει ο πρ. βουλευτής Δ. Σταμάτης αναφορικά με τις διεργασίες για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Λίγους μήνες πριν τις εκλογές ο Δ. Σταμάτης εκφράζει την απορία του για τη σιωπή της παράταξης της οποίας ηγήθηκε στις προηγούμενες εκλογές. Παράλληλα αξιοσημειώτο είναι ότι επιτείθεται χωρίς να τον κατονομάζει στον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμάς χαρακτηρίζοντάς τον μικρών ώμων πολιτικό, με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή πως θα ασοχληθεί προσωπικά με τις δημοτικές εκλογές για το Αγρίνιο.

Αναλυτικά η παρέμβαση Σταμάτη:
Παρακολουθώ τακτικά τις ειδήσεις, σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση. Συγχρόνως όμως, απορώ με τη σιωπή που υπάρχει από πλευράς “Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας”, που τότε, την ιδρύσαμε όχι ως ευκαιριακή παράταξη, για τις εκλογές, αλλά ως διαχρονικής ύπαρξης αυτοδιοικητική παράταξη, με στόχο παρεμβάσεις στα εκάστοτε αυτοδιοικητικά δρώμενα του Αγρινίου…Και η οποία παρά τη δική μου έκτοτε παραίτηση, θα συνέχιζε την “λειτουργία” της.
Με μόνο δε μελανό σημείο, μια ανόητη δήλωση, ενός ΒΟΥΛΕΥΤΗ, που δήλωσε κάποτε ότι παίρνει στους ώμους του το θέμα του Δήμου Αγρινίου και απεδείχθη ο ίδιος τόσο ….μικρών ώμων πολιτικός, ουδέποτε κινδύνευσε η Παν. Πρωτοβουλία ούτε στη συνοχή της ούτε στη λειτουργία της.
Άρα ποιος ο λόγος που απουσιάζει και σιωπά την ώρα που τα στελέχη της και έμπειρα είναι και άξια και ελκυστικά ως παράγοντες στο Αγρίνιο? Και την ώρα που και τόσο χρήσιμα μπορούν να αποδειχτούν, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές?