Χάβος: “Δεν κέρδισε ο καλύτερος”

Πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι το παιχνίδι τελειώνει μέχρι και το τελευταίο λεπτό
Ο Μάκης Χάβος συνεχάρη τους παίκτες των δύο ομάδων για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σε αθλητικά πλαίσια, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος.

Οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:”Έγινε ένα δυνατό και καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που αγωνίστηκαν σε αθλητικά πλαίσια. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν κέρδισε ο καλύτερος.Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά, μας αποδιοργάνωσε η αλλαγή του Θεοδωρίδη. Παρόλα αυτά δεν κινδυνέψαμε. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ με οργανωμένη επίθεση δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία. Εμείς χάσαμε μια ευκαιρία με τον Καμαρά. Πρέπει να μας γίνει μάθημα ότι το παιχνίδι τελειώνει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Τα Γιάννινα είχαν μια μέρα περισσότερο ξεκούρασης αφού εμείς παίξαμε Πέμπτη, αλλά αυτό δεν το λέω για δικαιολογία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Μας λυπεί ότι στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρία με οργανωμένη επίθεση. Στο δεύτερο γύρο τα τέσσερα από τα πέντε γκολ τα φάγαμε από στημένες φάσεις. Δουλεύουμε το κομμάτι αυτό, αλλά δυστυχώς εκεί δείχνουμε μια αδυναμία στα αμυντικά στημένα. Λόγω του αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη, φρεσκάδα μπορεί να μη είχαμε, αλλά κούραση δεν είδα στην ομάδα. Το παιχνίδι το ελέγχαμε χωρίς να κάνουμε και εμείς τις μεγάλες φάσεις”.