Αλαφούζος : “Διαμορφώνεται μια συμμαχία” και βάζει Βελή, Πανόπουλο, Κωστούλα και Σπανό στο κάδρο

Γ. Αλαφούζος: Συμμαχία με Σαββίδη και άλλους ιδιοκτήτες για εξυγίανση του ποδοσφαίρου
«Νομίζω ότι υπάρχουν και αρκετά ποινικά θέματα, που έχουν προχωρήσει και θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν θέματα με τους στημένους πίνακες διαιτητών, τις πλαστές ενημερότητες, αλλά και οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια προχωράνε. Θα έχουμε δίκες σύντομα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στο σταθμό Arena FM.

Την δημιουργία κοινού μετώπου με τον Ιβάν Σαββίδη του ΠΑΟΚ αλλά και με άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, με σκοπό την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, γνωστοποίησε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.«Με τον κ. Σαββίδη έχουμε εξαιρετική σχέση και τους ίδιους προβληματισμούς. Είναι διαφορετικό να υπάρχει μία φορά διαφθορά και άλλο να υπάρχει ένα σύστημα διαφθοράς. Η μόνη μας λύση είναι η ελληνική Δικαιοσύνη και τα ποινικά θέματα. Και η UEFA προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν κάποιος παραβεί τον νόμο υφίσταται συνέπειες», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM.«Υπάρχουν πολλοί ικανοί πρόεδροι ομάδων, πλέον, στην Σούπερ Λιγκ, όπως ο κ. Βελής , ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Κωστούλας και ο κ. Σπανός. Σιγά-σιγά διαμορφώνεται μια συμμαχία», προσέθεσε ο κ. Αλαφούζος.

«Ο κ. Σαββίδης κι εγώ είμαστε καινούργιοι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι συνεργασίες και οι όποιες λύσεις προωθούμε θέλουν χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν και αρκετά ποινικά θέματα, που έχουν προχωρήσει και θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν θέματα με τους στημένους πίνακες διαιτητών, τις πλαστές ενημερότητες, αλλά και οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια προχωράνε. Θα έχουμε δίκες σύντομα», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr