Μίλαν Μπόγιοβιτς: «Θέλω να μείνω στον Παναιτωλικό»

 Παναιτωλικός - ΠλατανιάςΟ Μίλαν Μπόγιοβιτς μιλάει στο sportculture.gr για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού, τους στόχους της ομάδας και εκφράζει την πρόθεσή του να μείνει στο Αγρίνιο, παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την απόκτησή του.

O Mίλαν Μπόγιοβιτς είναι παίκτης του Παναιτωλικού, από τον Γενάρη του 2013. Από τη πρώτη στιγμή ξεχώρισε, και με τα γκολ του (12 στον αριθμό) βοήθησε σημαντικά την ομάδα του Αγρινίου να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Στη Σούπερ Λίγκ, ο «Μπόζκε», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει πετύχει 5 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει 4 ασίστ. Σε ένα γενικό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του Παναιτωλικού, ο Σέρβος άσος μίλησε αποκλειστικά στον Παναγιώτη Μίχο και το sportculture.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίλαν Μπόγιβιτς στο sportculture.gr:
-Ποιοι ήταν, κατά τη γνώμη σου, οι λόγοι της ήττας από την Καλλονή:
«Θεωρώ, ότι σεβαστήκαμε περισσότερο από όσο θα έπρεπε την Καλλονή. Είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς, ωστόσο δεν το δείξαμε στο γήπεδο κι αυτό μας στοίχισε. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, η Καλλονή άξιζε τη νίκη και δίκαια την πήρε. Αυτή σίγουρα ήταν μια κακή μέρα για τον Παναιτωλικό».

-Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο. Θέλετε να διατηρήσει το αήττητο της έδρας σας και να επιστρέψετε στις νίκες;
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μέχρι στιγμής, στο Αγρίνιο είμαστε αήττητοι και ελπίζω αυτό να διατηρηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται στην τρίτη θέση, κοντά στον ΠΑΟΚ, κι εμείς τον σεβόμαστε. Θέλουμε όμως να νικήσουμε, όπως κάθε φορά που αγωνιζόμαστε».

-Πως εξηγείς το γεγονός ότι ακόμα είστε αήττητοι στην έδρα σας;
«Στην έδρα μας παίζουμε πάρα πολύ καλά και συνυπολογίζοντας την υποστήριξη των οπαδών μας, οι οποίοι είναι φανταστικοί, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Γι” αυτό είμαστε αήττητοι στο Αγρίνιο».

Μπογιβιτς-Ποιος είναι ο στόχος του Παναιτωλικού φέτος;
«Ο δικός μας στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα στη βαθμολογία στο τέλος. Τίποτα δεν είναι απίθανο, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα».

-Ποια είναι τα σχέδιά σου για το μέλλον;
«Μέχρι να τελειώσει αυτή η αγωνιστική σεζόν, δε σκέφτομαι την επόμενη. Θέλω πρώτα να τελειώσω τη χρονιά ως νικητής και τότε θα σκεφτώ το μέλλον. Μου αρέσει ο Παναιτωλικός και θέλω να μείνω εδώ για καιρό. Θα δούμε».

-Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το πρότυπό σου;
«Έχω ένα πρότυπο και είναι ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος παίζει στην Αθλέτικο Μαδρίτης. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του και απολαμβάνω να τον παρακολουθώ όταν αγωνίζεται».

-Έχεις σαν όνειρο να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα της χώρας σου;
«Η αλήθεια είναι ότι η Εθνική ομάδα της Σερβίας έχει πολλούς καλούς επιθετικούς. Πάντως, εγώ έχω την φιλοδοξία να παίξω στο μέλλον, στην εθνική της χώρας μου. Πιστεύω στον εαυτό μου».

Συνέντευξη-επιμέλεια: Παναγιώτης Μίχος