Νικόλας Αδέσποτος @ Babylon cafe-bar

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014 11:00 μ.μ. @ Babylon cafe-bar

Την Κυριακή της Αποκριάς , 2 Μαρτίου , ο Νικόλας Αδέσποτος και η μπάντα του θα εμφανιστούν στο Babylon Cafe στην πόλη του Αγρινίου για ένα μοναδικό live βασισμένο στα τραγούδια του Νικόλα και σε εξαιρετικές διασκευές. Μαζί του θα είναι ο Λευτέρης Πουλιού στα πλήκτρα και το σαξόφωνο , ο Μάικ Χασουρης στην τρομπέτα , ο Νικόλας Αθανασιάδης στα τύμπανα και ο Κώστας Κονίδας στο σαξόφωνο.

O Νικόλας Αδέσποτος είναι τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Έχει τραγουδήσει και έχει γράψει στίχο και μουσική για πολλά τραγούδια του συγκροτήματος “ a des potes ”. Ένα από αυτά με τίτλο “Στη Μαλαισίνα” (Mες στο Υποβρύχιο/LEGEND 2010) αποτέλεσε το τραγούδι του μήνα Ιουλίου 2010 στο portal jumpingfish.

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο “Ολόγυμνος” (LEGEND 2012) είναι ένας δίσκος με δώδεκα τραγούδια σε στίχους και μουσική του ιδίου. Η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Νικόλας Αδέσποτος” περιλαμβάνει δέκα δικά του τραγούδια , με ενδιαφέρουσες συμμετοχές (Τζώρτζια Κεφαλά/ΜΠΛΕ, Ιφιγένεια Παπουτσά/ΝΑΜΑ, Βαγγέλης Μαρκαντώνης, Δημήτρης Καρράς, Έλενα Στρατηγοπούλου κ.α) και κυκλοφορεί ψηφιακά στοhttp://www.youtube.com/adespotes1 . Το τραγούδι “πλημμύρες , που περιλαμβάνεται στον “Ιπτάμενο Δίσκο” του Πάνου Μουζουράκη είναι σε στίχους και μουσική του Νικόλα. Επίσης, συμμετέχει σε 3 τραγούδια στον δίσκο “Φως-Rocking Zoe”, της Ζωής Τηγανούρια. Το νέο τραγούδι “Δεν μου κάνεις” που ερμηνέυει, θα περιλαμβάβεται μαζί με άλλα στον δίσκο “όμορφα ταξίδια” που ετοιμάζει ο παραγωγός Σταύρος Ζαχαρίας. Στην εκπνοή του 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Μπορω μπορείς μπορεί” που αποτελεί διασκευή έκπληξη του “quizas quizas quizas”. Ο Νικόλας έχει εμφανιστεί τηλεοπτικά σε διάφορες εκπομπές (Ράδιο Αρβύλα, EsC και Mad Day Live κ.λ.π. καθώς και στον τηλεμαραθώνιο της Unicef), ενώ έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα τύπο και διαδίκτυο… Μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, παρουσιάζει ζωντανά ένα πρόγραμμα που βασίζεται στα τραγούδια του με εύστοχες διασκευές, πληθωρικότητα, δοτικότητα και εξωστρέφεια.