Παναιτωλικός – Ξάνθη : τους ενώνει… ο Καμπαξής

Ολυμπιακός - ΠαναιτωλικόςΜια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, έχει πληγωθεί. Και δεν είναι μόνο η άμυνα του Παναιτωλικού πληγωμένη, αλλά και ο εγωισμός του από το ματς με τον Λεβαδειακό και όσα έφεραν την ήττα του στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα του Αγρινίου έχει συμπληρώσει τρεις συνεχόμενες ήττες, έχει δεχτεί οκτώ γκολ σε αυτά τα τρία ματς και στοχεύει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες, κάτι που βάσει προϊστορίας συνηθίζει απέναντι στην Ξάνθη. Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και στο Αγρίνιο δεν έχει δεχτεί γκολ από την αντίπαλό του, που όμως έχει μεγαλύτερο κίνητρο βαθμολογικά. Η Ξάνθη βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ και σίγουρα θέλει να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές όταν αντιμετωπίζει κατά σειρά Πανιώνιο, Βέροια και Πλατανιά. Η ακριτική ομάδα, ωστόσο, είναι από τις αδύναμες μακριά από την έδρα της, αφού έχει να κερδίσει από τις 20 Οκτωβρίου και το διπλό επί της Καλλονής στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συνολικά, έχει μαζέψει μόλις εφτά βαθμούς και είναι στην 15η θέση της ειδικής βαθμολογίας, πάνω από Παναιτωλικό, Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 17/3, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Καλλονή-Παναιτωλικός 3-1, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-3, Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 2-1. / Ξάνθη-Λεβαδειακός 4-1, Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης 0-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,90 Χ: 3,48 2: 5,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Σιδηρόπουλος, Φραγκιαδάκης, Ελευθερίου
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Γκάλο (τιμωρ.), Κουτρουμάνος (τιμωρ.) – Μπαξεβανίδης (τιμωρ.).

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Και τώρα ένα όνομα που όλους τους ενώνει… Γιάννης Καμπαξής! Ο διαιτητής από την Εύβοια κατόρθωσε με τα σφυρίγματά του να φέρει πιο κοντά τις ομάδες της Super League. Κάποτε ήταν ο Ηρακλής και η ΑΕΚ που είχαν βγάλει κοινή ανακοίνωση εναντίον διαιτητή και την προηγούμενη αγωνιστική η Ξάνθη και ο Παναιτωλικός είχαν κάνει το ίδιο, με την ακριτική ομάδα να μην είναι άμεσα συμμέτοχη στο ματς με τον Λεβαδειακό. Με δεδομένη την αδυναμία της ακριτικής ομάδας στις παρεμβάσεις, ίσως έχουμε τη Δευτέρα νέο ρεκόρ!

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

πηγή : gazzetta.gr